19 / 04 / 2024

seçkinler inşaat keçesuyu evleri fiyat

seçkinler inşaat keçesuyu evleri fiyat

Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa satılık dairelerin tamamı tükendi. Keçesuyu Evleri projesi kapsamında yer alan daireler 98 metrekare alana sahip olan 2 oda 1 salonlardan meydana geliyor

Keçesuyu Evleri satılık!

Keçesuyu Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Satış süreci sona eren Keçesuyu Evleri projesinde konut teslimlerinin 2013 yılı sonunda yapılması planlanıyor...

Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri nerede?

Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri nerede? Seçkinler İnşaat'ın projesi Keçesuyu Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa'da Yenimahalle 507 Sok. No:4 Küçükköy, Gaziosmanpaşa, İstanbul adresinde yer alıyor. Keçesuyu Evleri'nde satışlar tamamlandı...

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçer Bab tarafından kuruldu.

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bedran Akgül ve Ramazan Perihan ortaklığında kuruldu.

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tosuncu tarafından kuruldu.

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

Turquoıse Concept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turquoıse Concept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bayram tarafından kuruldu.

Adana'da inşaat halindeki evlerde 'hayalet seçmen’ oyunu!

Adana'da Çarkıpare Mahallesi Muhtarı Yalçın Uzun, 600 yakınını inşaat halinde olan evlerde yaşıyormuş gibi gösterip, 670 oyla seçimi kazandı. ‘Hayalet seçmen’ oyununu rakiplerinin dikkatinden kaçmadı.

Akköse Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akköse Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 30 milyon 7796 bin 780 TL bedel ile Muhammed Talha Enis tarafından kuruldu. 

Seıf İnşaat Tarım Turizm Eğitim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seıf İnşaat Tarım Turizm Eğitim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Asad Azız tarafından kuruldu. 

Seçim bitti, peki inşaat ve gayrimenkulde durum ne olur?

Gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Kürşat Tuncel 24 Haziran 2018 seçimlerinin inşaat ve gayrimenkul sektörüne nasıl bir etkisi olacağını yazdı. İşte Tuncel'in yazısı...

Öz Seçkin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Seçkin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seçim Çiçek tarafından kuruldu. 

Seç Dur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seç Dur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Metin Seçgin ve Necat Durası ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mustafa Ak, Keçiören'de inşaat projelerini inceledi!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören'de inşaat projelerini inceledi.

seçkinler inşaat keçesuyu evleri fiyat Haberi

seçkinler inşaat keçesuyu evleri fiyat

Keçesuyu Evleri projesi, Avrupa Yakası içinde Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa satılık daire bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa kapsamında tek blok bulunuyor. Seçkinler İnşaat tarafından inşa edilen Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa kapsamında 83 daire yer alıyor. 


Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa satılık daire tipleri 98 metrekare alana sahip olan 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. 






Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa satılık konutlar tükendi. Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa projesi kapsamında güvenlik, fitness center, spor alanları ve sauna bulunuyor. 


Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa teslim tarihi hemen olarak...