18 / 04 / 2024

Seda Sayan gayrimenkulleri

Seda Sayan gayrimenkulleri

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Seda Sayan Cihangir’deki dükkanından zarar ediyor!

Seda Sayan'ın gayrimenkulleriyle ilgili sıkıntıları bitmiyor. Sayan kira alamadığı Şam'daki dükkanlarından sonra bu kez de Cihangir'deki dükkanlarından zarar etti.

Seda Sayan ile Erkan Çelik ayrılığının nedeni gayrimenkul çıktı!

Seda Sayan ile Erkan Çelik arasındaki 6 yıllık ilişkinin bitmesiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Erkan Çelik'in, Seda Sayan’dan bazı gayrimenkullerini kendisinin üzerine geçirmesini istediği öne sürüldü.

Seda Sayan Yalıkavak’taki villasını 2 milyon dolara satıyor!

Seda Sayan, Bodrum Yalıkavak’taki villasını satışa çıkardı. Sayan, deniz manzaralı, havuzlu, müstakil evi için 2 milyon dolar istiyor. ‘Evleneceksen Gel’ isimli programla ekranlara dönen Seda Sayan, bir alışveriş merkezinde yemekte görüntülendi.

Dedemin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirim? 

Dede üzerinden kalan gayrimenkuller bazen her durumda belirli olmayabilir. Bunun için torunların doğru bir araştırma yapması ve gayrimenkul tapularını çıkarması gerekir. Peki dedenizin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirsiniz? İşte bu konu ile ilgili önemli ayrıntılar...

Hakkı Sayan kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Hakkı Sayan kimdir? Hakkı Sayan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı Sayan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hakkı Sayan`ın hayatına dair merak edilenler.

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Sayan Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Sayan Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Karan Ulusoy ve Amın Karamı ortaklığında kuruldu.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

2010-2021 yılları arasında satılan Hazine gayrimenkulleri TBMM gündeminde! 

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, 2010-2021 yılları arasında satışı yapılan Hazine'ye ait gayrimenkulleri Meclis gündemine taşıdı. Yokuş, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Sayan İnvesting İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan İnvesting İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ayan tarafından kuruldu.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Polat ve Seyedmojtaba Hashemı tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir, hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri satışa çıkarıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Seda Sayan gayrimenkulleri Haberi

Seda Sayan gayrimenkulleri

Ünlü şarkıcının Büyükdere’den aldığı evi satışa çıkardığı iddia edildi. Hürriyet Kelebek'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Seda  4 milyon dolara Büyükdere’den satın aldığı villayı bir süre sonra tadilata sokmuştu.


Ünlü şarkıcı tadilatı tamamlanan eve taşınmaktan vazgeçti. Sakin bir yerde bulunan  villa yerine şehir merkezinde oturma kararı alan Sayan, villanın satışı için avukatına talimat verdi. Seda Sayan tadilatını tamamladığı villa için 10 milyon dolar istiyor.
Yatırımlarını Gayrimenkul sektöründe yapan Seda Sayan’ın Londra’da da bir evi, Bodrum’da 3 villası, Ünlü sanatçının İstanbul’da ise 30 dairesinin olduğu iddia ediliyor.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev...