29 / 03 / 2024

Seda Sayan mekanı

Seda Sayan mekanı

Kira alamadığı için Etiler Şamdan’a boşaltma kararı çıkartan Seda Sayan, Cihangir’deki White Mill Cafe’nin de tahliyesini istedi.

Seda Sayan'ın mekanı Etiler Şamdan'a tahliye kararı!

Seda Sayan'ın sahip olduğu, İstanbul gece hayatının 41 yıllık sembol gece kulübü Etiler Şamdan'a tahliye kararı çıktı. İşletmeden uzun süredir kira alınamadı.

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Seda Sayan'ın aylık kira geliri 500 bin TL!

Kazandığını gayrimenkule yatıran Seda Sayan son olarak Sarıyer Büyükdere'de villa satın aldı. Çok sayıda gayrimenkulünü kiraya veren Sayan'ın aylık kazancı 500 bin TL.

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev satın aldı!

Yılın büyük bir bölümünü Bodrum'da geçiren başarılı şarkıcı Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev aldı...

Seda Sayan: Çok fakirdik, kira zamanları evden kaçardık!

Jülide Ateş'in programına konuk olan Seda Sayan, geçmiş hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sayan, ''Biz çok fakirdik. Biz hiçbir ay kiramızı doğru dürüst ödeyemiyorduk. Benim babam kira yaklaştığı zaman 'herkes en sevdiği eşyasını alsın' derdi, biz gece çok kaçtık'' dedi.

Oğulcan Engin’in lüks rezidansına beğeni yağdı!

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in 2018'de Şişli-Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansın fotoğraflarına beğeni yağdı.

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

Seda Sayan Sapphire Rezidans’tan lüks daire aldı!

Emlak zengini olarak bilinen Seda Sayan, yeni yatırım yaptı. Sayan, Levent’te bulunan bir rezidanstan kendisine yaklaşık 9 milyon TL'lik ev satın aldı.

Seda Sayan Cihangir'deki otel projesinden vazgeçti!

Dokuz yıl önce Cihangir’de bir apartman satın alan Seda Sayan, otel yapmak istediği mülkün tarihi eser statüsünde olduğunu öğrenince, projeden vazgeçti.

Seda Sayan Bodrum'daki yazlığını 3.2 milyona sattı!

Seda Sayan, Bodrum-Yalıkavak'taki yazlığını 700 bin dolara (3 milyon 200 bin lira) sattı.

İşte Oğulcan Engin'in yeni evi!

Seda Sayan ve Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in yeni yatırımı Şişli-Esentepe'de bulunan lüks bir rezidans dairesi...

Seda Sayan mekanı Haberi

Seda Sayan mekanı

Kira bedelini alamadığı için Etiler Şamdan’a tahliye kararı çıkartan Seda Sayan, Cihangir’deki White Mill Cafe’nin de boşaltılmasını istedi.


İstanbul gece hayatının 41 yıllık sembol gece kulübü Etiler Şamdan’a uzun süredir kira alamadığı için tahliye kararı çıkartan Seda Sayan’ın, bir başka mülkü içinde aynı işlemi yaptırdığı iddia edildi.


Geçtiğimiz yıllarda oğlu Oğulcan Engin için satın aldığını söylediği mülkte yer alan Cihangir White Mill Cafe’den altı aydır kira alamayan sanatçının, mahkemeye başvurduğu öğrenildi.


10 bin dolar kira aldığı konuşulan mekana açtığı davayı kazanan Sayan, yetkililerden en kısa sürede mülkünden çıkmalarını istedi.


Şarkıcının mekanın yanı sıra yanında yer alan tarihi dört katlı binayı da satın aldığı ortaya çıktı. Sayan’ın İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin yanı sıra dünya genelinde toplamda 50’yi aşkın gayrimenkulü olduğu...