24 / 04 / 2024

Oğulcan Engin’in lüks rezidansına beğeni yağdı!

Oğulcan Engin’in lüks rezidansına beğeni yağdı!

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in 2018'de Şişli-Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansın fotoğraflarına beğeni yağdı.



Meslektaşı Kaan Yıldırım'dan boşandıktan sonra Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile birliktelik yaşayan Ezgi Eyüpoğlu, paylaşımlarıyla sosyal medyayı da salladı. 

Sabah'ta yer alan habere göre, ünlü şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin, 2018'de Şişli-Esentepe'de yer alan lüks bir rezidanstan, 2+1 ve yaklaşık 250 metrekare olan daire almıştı. 'Para ve yatırım işleri ile Oğulcan ilgileniyor, ben de ondan harçlık alıyorum' diye konuşan Seda Sayan'ın müstakbel gelini güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu da artık aileye girdi. 

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Oğulcan'ın babası Sinan Engin ile tanışan güzel oyuncu Ezgi Eyüpoğlu, son olarak Oğulcan Engin'in kız kardeşi Elif Engin'in doğum gününü de kutladı. Güzel oyuncu, koronavirüs karantina günlerini sevgilisinin evinde geçirmeye devam ediyor. Öyle ki spor yaparken çekildiği fotoğrafları da sosyal medyadan paylaşıyor. Ezgi Eyüboğlu'nun Instagram'dan "Bir yerden başlamak lazım. Temiz bir nefes için" notuyla paylaştığı fotoğrafta Oğulcan'ın evini incelen takipçileri Engin'in evini çok beğendi. 

 

İşte Oğulcan Engin'in yeni evi!


Geri Dön