26 / 04 / 2024

Seda Sayan mekanları

Seda Sayan mekanları

Etiler’deki mekândan kentsel dönüşüm olacağı için çıkmak zorunda kalan mekânın sahipleri, Seda Sayan’la masaya oturdu, el sıkıştı

Zamansız içmekanlar konulu panel Skyland HOM'da büyük ilgi gördü!

Skyland HOM, geçtiğimiz hafta sonu iki ayrı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dekorasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliklerden biri, “Zamansız İç Mekanlar” konulu bir panel oldu ve 200'den fazla öğrenci katıldı.

Hakkı Sayan kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Hakkı Sayan kimdir? Hakkı Sayan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı Sayan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hakkı Sayan`ın hayatına dair merak edilenler.

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Sayan Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Sayan Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Karan Ulusoy ve Amın Karamı ortaklığında kuruldu.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Sayan İnvesting İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan İnvesting İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ayan tarafından kuruldu.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Polat ve Seyedmojtaba Hashemı tarafından kuruldu.

Seda Sayan'ın aylık kira geliri 500 bin TL!

Kazandığını gayrimenkule yatıran Seda Sayan son olarak Sarıyer Büyükdere'de villa satın aldı. Çok sayıda gayrimenkulünü kiraya veren Sayan'ın aylık kazancı 500 bin TL.

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Ömer Fatih Sayan'dan kripto para çağrısı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan, kripto paraların hacminin gün geçtikçe artmasının, bu paraya sahip olanların sayısında yükselişin ekonomiyi değiştirdiğini açıkladı...

Erzurum'daki tarihi mekanlar kentsel dönüşümle gün yüzüne çıkartıldı!

Erzurum'da "Kültür Yolu" projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tarihi mekanlar gün yüzüne çıkartıldı

Seda Sayan mekanları Haberi

Seda Sayan mekanları

40 yıllık mekân Şamdan’ın gidişi hâlâ konuşuladursun, Seda Sayan yeni kiracılarla görüşmeye başladı bile. Birçok firma, Seda Sayan’a avukatı aracılığıyla ulaştı. 


Ancak Seda Sayan, Cookshop’ta karar kıldı. Nişantaşı, Bodrum gibi yerlerde 10 merkezi bulunan ve 1.5 sene önce Etiler’deki mekândan kentsel dönüşüm olacağı için çıkmak zorunda kalan mekânın  sahipleri, Seda Sayan’la masaya oturdu, el sıkıştı.


Önceki gün görüştüğüm Seda Sayan, “Evet, oğlum Oğulcan ve avukatım ilgileniyor, doğrudur görüştüğümüz” dedi. Flört tüm hızıyla...