25 / 04 / 2024

Sedar Ankun

Sedar Ankun

Ankun İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedar Ankun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Karadut Sokak'ta kuruldu.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran'da açılıyor!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Ofisi 19 Haziran Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Fugo Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Fugo Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedar Erdoğan tarafından kuruldu.

Sedar Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedar Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Köse ve Barış Cem Çavdar ortaklığında kuruldu.

Ledkom Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ledkom Mühendislik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Baydın, Muharrem Baltıcı, Sedar Gülbaran ve Mustafa Bayram ortaklığında kuruldu. 

Rsg İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Rsg İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Seyit Ali Gündüz, Rıza Gündüz ve Heval Sedar Gündüz ortaklığında 2 milyon 852 bin 264 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bms Dekorasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bms Dekorasyon Ticaret Anonim Şirketi 59 bin 426 TL sermaye ile bugün Suat Işık, Mehmet Sedar Işık ve Ayşe Neslihan Işık imzasıyla kuruldu.

Bilinçsiz yapılaşma heyelan riskini artırır!

Zonguldak yaşanan heyelan ve sel felaketlerini tetikleyen risk faktörlerini açıklayan BEÜ Afet Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Kurtuluş Sedar Görmüş, doğal su toplama çizgilerinin korunması gerektiğini vurguladı.

Türkiye makine sektöründe 2023 hedeflerine ulaşabilecek mi?

Dilovası Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sedar Silahtaroğlu, Türkiye'nin, makine sektöründe 2023 hedeflerine ulaşmakta sıkıntı çekeceğini kaydetti.

Uşak Taşyaran Vadisi turizme kazandırılıyor!

Uşak Valisi Sedar Yavuz, Taşyaran Vadisi'nin tanıtımı için bir dizi proje hazırladıklarını söyledi. Yavuz, bölgenin turizme kazandırılması için çaba harcayacaklarını belirtti.

Ankun İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankun İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedar Ankun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Karadut Sokak'ta kuruldu.

Mergen Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Ankun, Mehmet Korhan Çakır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu.

Sedar Ankun Haberi

Sedar Ankun

Ankun İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedar Ankun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Ankun İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,  kendi  esabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...