20 / 04 / 2024

Sedat Kılavuz

Sedat Kılavuz

Dimak Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Sedat Kılavuz, Zeynep Sema Kılavuz, Ceylan Esin Kılavuz Melikoğlu, Fatma İpek Alp tarafından 4 milyon 748 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta kuruldu.

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaynak tarafından kuruldu.

Lider Uzman İnşaat Yapı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Uzman İnşaat Yapı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kılıç tarafından kuruldu.

Atakan Konakları satışta! 2023 yıl sonunda hemen teslim!

Sedat Kılıç İnşaat tarafından inşa edilen Atakan Konakları'nda satışlar devam ediyor. Proje 2023 yıl sonunda teslim edilecek.

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Sedat Aşlak tarafından kuruldu.

Ömse Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömse Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Güven tarafından kuruldu.

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıman, Bülent Yılmaz, Cengiz Karaağaç ve Sebahattin Kılavuz ortaklığında kuruldu.

Sağlık Bakanlığı müjdeyi verdi! 42 bin 500 personel alacak! Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuz yayınlandı mı?

Sağlık Bakanlığı'na 42 bin 500 personel alınacağı açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru kılavuzu yayınlandı mı? İşte, 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin tüm detaylar...

Monacasa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monacasa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu İlkin Umar Kaptan ve Sedat Kaptan ortaklığında kuruldu.

Ticaret Bakanlığı esnaflar için harekete geçti! Kılavuz hazırlandı!

Ticaret Bakanlığı, e-ticarete yönelmek isteyen esnaf ve sanatkarlar için kılavuz hazırladı. Hazırlanan bu kılavuzda, ürünlerin fiyatlandırılmasından marka belirlenmesine dair çeşitli konularda tavsiyeler verildi.

İl Özel İdaresi'nden ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas Merkez Kılavuz Mahallesi'nde yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Sivas İl Özel İdaresi'nden satılık 32 bin 456 metrekarelik arsa! 

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa sunuyor. İşte arsanın fiyatı ve merak edilen tüm detaylar....

Artin Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Artin Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Deniz Güney ve Sedat Keser ortaklığında kuruldu.

Sedat Kılavuz Haberi

Sedat Kılavuz

Dimak Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Sedat Kılavuz, Zeynep Sema Kılavuz, Ceylan Esin Kılavuz Melikoğlu, Fatma İpek Alp tarafından 4 milyon 748 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta kuruldu. 


Dimak Turistik Tesisleri Anonim Şirketi iş konusu; Turizm konalarında otel, motel, tatil köyü işletmek. Turizm konularında günübirlik tesisler, karavan ve kamping işletmek.


Dimak Turistik Tesisleri Anonim Şirketi adres: Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, İnönü Caddesi, Sümko Sitesi, No:91/M. K-4 Blok Kat:1...