19 / 04 / 2024

sefaköy armoni park outlet avm

sefaköy armoni park outlet avm

İstanbul'da İkitelli, Sefaköy, Halkalı bölgesinde 30 bini bulan yeni konut projeleri bölgede outlet yatırımlarını canlandırdı. Bunlardan 50 milyon Euro yatırımla Sefaköy'ün merkezinde Özsaya İnşaat tarafından inşa edilmekte olan ArmoniPark Outlet Center,

Armoni Park yılbaşında açık mı?

Armoni Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armoni Park yılbaşında açık mı? Armoni Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Armoni Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Armoni Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Sefaköy Armoni Park AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Armoni Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Sefaköy Armoni Park AVM bayramda kaçta açılır?

Sefaköy Armoni Park AVM bayramda açık mı?

Sefaköy Armoni Park AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Sefaköy Armoni Park AVM bayramda açık mı? Sefaköy Armoni Park AVM bayramda kaçta açılır?

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları!

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası ile yükseliyor.

Sefaköy Toya Moda satılık konut!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Toya Moda Sefaköy fiyat listesi!

Daire alanlarının 37 metrekareden başladığı proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Toya Moda Sefaköy fiyat listesi kapsamında 1+0 evler 225 bin TL'den başlıyor.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi iletişim!

Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje DO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

Başakşehir-Sefaköy-Halkalı Havaray Hattı ne zaman bitecek?

İstanbul, Başakşehir - Sefaköy - Halkalı Havaray Hattı Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi. Proje planlara işlenmeye başlandı.

Başakşehir-Sefaköy-Halkalı Havaray Hattı projesi onaylandı!

İstanbul,Başakşehir-Sefaköy-Halkalı Havaray Hattı Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi. Proje planlara işlenmeye başlandı.

Başakşehir-Sefaköy-Halkalı Havaray projesi İBB Meclisi'nde kabul edildi!

İstanbul, Başakşehir-Sefaköy-Halkalı Havaray Hattı Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi. Proje planlara işlenmeye başlandı.

Sefaköy Toya Moda lokasyon!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Sefaköy Toya Moda lokasyon bilgisi kapsamında proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Toya Moda Sefaköy lokasyon!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Toya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Toya Moda Sefaköy lokasyon bilgisi kapsamında İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sefaköy Toya Moda satılık ev!

İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Sefaköy Toya Moda satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

sefaköy armoni park outlet avm Haberi

sefaköy armoni park outlet avm


İstanbul'un Sefaköy, Halkalı ve İkitelli bölgesi özellikle outlet tarzı alışveriş merkezi yatırımcılarının ilgi gösterdiği bir bölge haline geldi.


Sefaköy, Halkalı ve İkitelli bölgesinin alışveriş merkezi yatırımcıları tarafından tercih edilmesinde bölgede devam eden toplu konut yatırımlarının etkisi büyük. Sadece Halkalı'da toplu konut sayısının şu an itibariyle 30 bini aştığı ifade ediliyor.


Bölgede şu anda Torunlar Gıda, Edip İplik'in eski arazisi üzerinde yükselen 212 İstanbul ve Boyner-Ülker Grubu'nun Grubu'nun yürüttüğü alışveriş merkezi yatırımları devam ediyor. Yine İkitelli'de bu ay içerisinde Sempaş İnşaat'