29 / 03 / 2024

sefaköy halkalı başakşehir havaray istasyonları

sefaköy halkalı başakşehir havaray istasyonları

Sefaköy Halkalı Başakşehir Havaray hattı için geçen yıl proje etüt ihalesi yapılmıştı. Başakşehir'i metrobüse bağlayacak olan havaray projesinde son durum ne? Proje şu an hangi aşamada?

Emlak Konut GYO Çekmeköy ile Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerini erteledi! İşte yeni tarihler...

Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerinin ertelendiğini duyurdu. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

Başakşehir Kayabaşı'nda kentsel dönüşüm kapsamında 10 bina yıkıldı!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı'nda inşa edilecek olan sosyal konut projesi kapsamında 10 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattının yıl sonunda açılacağını dile getirdi. 

Torunlar GYO Başakşehir parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Başakşehir parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Referans Başakşehir Vadi Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İİstanbul İli Başakşehir İlçesi Başak Mahallesi 1284 Ada 2 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Başakşehir Vadi Projesine ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut GYO Başakşehir parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Kısım ve Hoşdere Mahalleleri'nde yer alan 8 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Evleri 4. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, ''Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4" 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Başakşehir Avrasya Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (Başakşehir Avrasya Konutları) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Başakşehir Avrasya Konutları'nda taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor!

Başakşehir Avrasya Konutları'nda yüzde 5 peşinat, yüzde 10 indirim fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Satın alınan konutların ödemeleri ise 3'üncü yılda başlıyor...

Başakşehir-Kayaşehir Metro hattı 20 yıllık vadeyle çok daha ucuza yapılabilir!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro hattının 20 yıllık vadeyle çok daha ucuza yapılabileceğini söyledi.

Başakşehir Avrasya Konutları'nda yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı!

Başakşehir Avrasya Konutları'nda yüzde 5 peşinat yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların taksit ödemeleri ise 3'üncü yılda başlıyor...

sefaköy halkalı başakşehir havaray istasyonları Haberi

sefaköy halkalı başakşehir havaray istasyonları


Sefaköy Halkalı Başakşehir Havaray projesinin etüt proje ihalesi 20 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilmişti. Etüt proje ihalesini Tekfen Mimarlık almıştı.


Sefaköy Halkalı Başakşehir Havaray projesinin danışmanlık hizmeti işi  bu yılın ilk yarısında tamamlanacak. Etüt proje aşamasında güzergah ve istasyonlar netleşecek.


Sefaköy Halkalı Başakşehir Havaray için güzergah belirlendikten sonra yapım ihalesine çıkılacak. 11,60 kilometre uzunluğundaki Sefaköy Halkalı Başakşehir Havaray yapım ihalesinin ne zaman yapılacağı belli değil. 


Son durak Başak Konutları metro istasyonu


Hattın son durağının Başak Konutları metro istasyonu olması düşünülüyor. Kesin olmayan güzergaha göre havaray projesi Sefaköy metrobüs durağından başlayarak, Halkalı Meydanı'ndan, Atakent ve İkitelli'den geçecek.



Gülcihan...