29 / 03 / 2024

Başakşehir'de gayrimenkul satışı yüzünden silahlı çatışma!

Başakşehir'de gayrimenkul satışı yüzünden silahlı çatışma!

İstanbul Başakşehir'de 2 milyonluk gayrimenkul satışı yüzünden  Çeçen ve Gürcü iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.



İstanbul Başakşehir'de, Çeçen ve Gürcü iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Sabah'tan Yunus Emre Kavak ve Emir Somer'in haberine göre; çıkan kavganın 2 milyon liralık gayrimenkul satışından çıkan anlaşmazlık nedeniyle yaşandığı belirlendi. 

Önceki gün Başakşehir'de yabancı uyruklu 8 kişi aralarındaki meseleleri konuşmak için bir araya geldi. Gürcü, Rus, Azerbaycan ve Suriye uyruklu grup üyeleri önce konuştu. Sonrasında tartışmaya başlayan grup üyeleri silahlarını çekip ateş etmeye başladı.

Başakşehir de gayrimenkul satışı yüzünden silahlı çatışma!

Çeçen uyruklu K.Y. hayatını kaybetti. Saldırıda Rus uyruklu Zurab N. ve Mohammed Y. yaralandı. Polis ekiplerinin ilk belirlemelerine göre Gürcistan ve Çeçenistan uyruklu iki grup arasında 2 milyonluk gayrimenkul satışından kaynaklanan anlaşmazlık nedeniyle çatışma çıktığı, saldırı sonrasında olay yerinden kaçan 4 şüphelinin ise arandığı ifade edildi. Diğer yandan hayatını kaybeden B.J.'nin İstanbul'da 2016 yılında öldürülen Azerbaycanlı mafya lideri Rövşen Canıyev'in adamlarından olduğu ileri sürüldü.

Denizli'de akrabalar arasında 'arsa mirası' anlaşmazlığı: 1 ölü!


Geri Dön