29 / 03 / 2024

Sefaköy Toya Moda nerede

Sefaköy Toya Moda nerede

Toya Moda Rezidans fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması öngörülüyor.

Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri!

Daire alanlarının 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daireden meydana geliyor. Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havaalanı ’na 3 dakika mesafede yükseliyor.

Sefaköy Toya Moda adres bilgileri!

Daire alanlarının 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana geliyor. Sefaköy Toya Moda adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de yükseliyor.

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya!

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya kapsamında kredi ve kira ödenmiyor. Dairelerin 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Sefaköy Toya Moda satılık konut!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi iletişim!

Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje DO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

Sefaköy Toya Moda lokasyon!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Sefaköy Toya Moda lokasyon bilgisi kapsamında proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sefaköy Toya Moda satılık ev!

İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Sefaköy Toya Moda satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Toya Yapı Toya Moda iletişim!

Toya Yapı Toya Moda iletişim numarası 0212 424 54 34 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Sefaköy Toya Moda ulaşım!

Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Toplam 439 daireden meydana gelen proje toplam 21 bin metrekare arazı üzerine yayılıyor.

Sefaköy Toya Moda ev fiyatları!

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına sahip olan Toya Moda Konutları stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerinden meydana geliyor. İşte Sefaköy Toya Moda ev fiyatları...

Toya Moda kampanyası!

Toya Moda kampanyası ile ilgili detaylı bilgi haberimizde yer alıyor. Satışları devam eden projede yer alan konutların alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Toya Moda Rezidans satılık!

Satış süreci devam eden Toya Moda Evleri Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de yükseliyor. Toya Moda Rezidans satılık dairelerin alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Sefaköy Toya Moda!

Sefaköy Toya Moda projesinde konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 50 peşinatla 36 aya kadar taksitlendirme avantajı sağlanıyor. Toya Grubu imzası taşıyan proje, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

Toya Moda Küçükçekmece ödeme seçenekleri 2017!

Toya Grup imzası taşıyan Toya Moda projesi 426 konut ile 36 ticari üniteden meydana geliyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakika uzaklıkta yükseliyor. İşte Toya Moda Küçükçekmece ödeme seçenekleri 2017...

Küçükçekmece Toya Moda ev fiyatları 2017!

Toya Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen Toya Moda Evleri'nde yaşam başladı. Küçükçekmece Toya Moda ev fiyatları 2017...

Toya Moda Küçükçekmece satış fiyatları!

Toya Moda Küçükçekmece satış fiyatları 318 bin TL'den başlayarak değişiyor. Toya Moda Evleri projesinde yaşam bu yıl sonunda başlıyor...

Toya Moda Evleri güncel fiyatları!

Toya Moda Evleri güncel fiyatları 318 bin TL'den başlayarak değişiyor. Toya Moda projesinde yaşam bu yıl Aralık ayında başlıyor...

Toya Moda'dan Babalar Günü kampanyası!

Toya Moda, babalar gününe özel bir kampanya başlattı. Banka Kredili ödemelerde yüzde 0,69 kredi oranı ve yüzde 1 peşinat veya firma bünyesinde 36 ay vadeli taksitlerle ev sahibi olabilmek için babalara yeni bir fırsat sunuyor.

Toya Moda Sefaköy'de 4 farklı ödeme fırsatı!

Toya Moda Sefaköy'de 4 farklı ödeme fırsatı sunuluyor. 30 Haziran'a kampanyanın süreceği Toya Moda projesinde teslimler 6 ay sonra...

Basın Ekspres Toya Moda projesinden kaçırılmaz 30 fırsat!

Toya Moda’da yaşam bu yıl başlıyor. Toya Moda sadece 30 daire için, çok avantajlı bir kampanya başlattı. Toya Moda’da yüzde 1 peşinat, yüzde 0,69 kredi faizi, yüzde 0 KDV ve kira öder gibi ev sahibi olabilmek için son gün 30 Haziran 2016.

Sefaköy Toya Moda Evleri satış fiyatları!

Toya Grubu projesi olan Toya Moda Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de bulunuyor. Toya Moda Evleri'nde teslimler 2016 Aralık'ta yapılacak..

Toya Moda Evleri'nde 3 bin 900 TL peşinatla ev!

İstanbul Sefaköy'de yer alan Toya Moda Evleri'nde 3 bin 900 TL'den başlayan peşinatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Toya Moda projesi bu yıl Aralık ayında teslim edilecek...

Toya Moda Sefaköy ödeme kampanyası!

Toya Moda Sefaköy ödeme kampanyası kapsamında konut teslimlerine kadar kredi taksitleri Toya Yapı tarafından karşılanıyor. Toya Moda projesi bu yıl Temmuz ayında teslim edilecek...

Toya Moda'da teslime kadar kredi ödemesi Toya Yapı'dan!

Toya Moda'da teslime kadar kredi ödemesi Toya Yapı'dan hediye. Peşinde yüzde 15 indirimin sunulduğu Toya Yapı Evleri'nde fiyatlar 294 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Toya Yapı Toya Moda ödeme seçenekleri!

Toya Yapı Toya Moda ödeme seçenekleri arasında sıfır faizle, uygun faiz oranları ve yüzde 5 peşinatlı ödeme alternatifleri sunuluyor. Toya Yapı Evleri'nde 294 bin liradan başlıyor...

Toya Moda tercihini Hans Grohe'den yana kullandı!

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.

Sefaköy Toya Moda nerede Haberi

Sefaköy Toya Moda nerede

Toya Moda Sefaköy Konutları Yeşilköy’e ve Bakırköy’e 5 dakika, İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika, Atatürk Havaalanı’na 3 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Toya Moda Rezidans fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Toya Yapı imzası taşıyan proje İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Sefaköy'de inşa ediliyor. 


Dairelerin alanları minimum 37 metrekare, maksimum 151 metrekare olarak tasarlanan Sefaköy Toya Moda'da 426 adet daire ve 36 adet mağaza bulunuyor.


Küçükçekmece Toya Moda'da yüzde 5 peşinatta, kalan kısmın yüzde 20'si teslimde, yüzde 75'i ise banka kredili yüzde 0,89 faiz oranıyla taksit şeklinde ödeniyor. 


Toya Moda Residence'de yürüyüş yolları, fitness center, yüzme havuzu, çocuk havuzu, masa tenisi, spor alanları ve çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım alanları sunuluyor. 


Toya Moda Rezidans fiyatları 294 bin TL'den başlıyor. Projede anahtar teslimlerinin 2016 yılı...