19 / 04 / 2024

seferihisarın su şebekeleri yenilenecek mi

seferihisarın su şebekeleri yenilenecek mi

İZSU Genel Müdürlüğü, Urla’nın Gülbahçe, Balıklıova ve Özbek mahalleri ile Seferihisar’ın Ulamış ve Düzce mahallelerinin içme suyu alt yapısını baştan sona yenileyecek. 3.6 milyon TL’lik yatırım önümüzdeki günlerde başlıyor.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Çiftçinin suyu lüks villalara taşınıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İzBB)'nin vermiş olduğu ruhsatlarla Seferihisar’ın Düzce, Ulamış ve Turgut köyleri üzerine konutlar yapıldı. Ancak bu konutların su ihtiyacını karşılamak yerine tarımda kullanılan suyu buralara içme suyu olarak verdikleri iddia edildi.

Altın su yolu set fiyatlarında 2.520 liraya varan indirim fırsatı! Çılgın kampanya! Elizi 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Elizi'de altın su yolu setlerde çılgın indirim fırsatı başladı. Elizi'nin en gözde seti olan su yolu setin fiyatı 16 bin 055 liradan 13 bin 535 liraya kadar düşerek toplamda 2 bin 520 liraya varan indirim fırsatı başladı. Peki altın su yolu set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Altın su yolu set fiyat lis

Borsa’da SPK’nın suç duyurusunun ayrıntıları ortaya çıktı!

Borsada işlem bazlı şekilde piyasa dolandırıcılığı yapıldığı iddiaları sebebi ile başlatılan soruşturma kapsamı dahilinde gözaltına alınan sekiz kişinin emniyetteki işlemleri sürerken de SPK'nın şüpheliler hakkında da yapmış olduğu suç duyurularının ayrıntıları ortaya çıktı. İşte detaylar…

Geri sayım başladı! Altın ve dolar için flaş gelişme! Rakamlar bugün su yüzüne çıkıyor

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bugünün altın ve dolar için çok kritik bir olacağını söylemişti.  Altın ve dolar için bugün rakamlar su yüzüne çıkıyor. Kritik gelişme içi son saatler, geri sayım başladı!

Aidat borçlularının listesini apartman kapısına asmak suç mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, apartman yöneticilerin aidat borçlularının kapılara asmanın suç olup olmadığı sorusu yöneltildi.

İSKİ su borçlarını yapılandırıyor!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni çıkan kanun kapsamında vatandaşların su borçlarını yeniden yapılandırmaya başladı.

Su yalıtımıyla binaların ömrü 100 yıla çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, Resmi Gazete'de yayımlanan Su Yalıtımı Yönetmeliğine ilişkin, "Mevcut binalarda ömür 30 yıl ama bu binaların su yalıtımı doğru yapılırsa binaların ömrünü yaklaşık 80, 100 yıla çıkartabiliriz" diye konuştu.

ODE Yalıtım, 3. havalimanının su yalıtımını yapıyor!

3. Havalimanı ve birçok şehir hastanesi projelerinde ODE Yalıtım ürünleri tercih edildi. 3. Havalimanı’nın su ve mekanik tesisat yalıtımında ODE ürünlerinin kullanılacak.

Kaçak yapı ve sit alanlarının imara açılması suç olmalı!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Muğla Şubesi doğal sit alanlarının imara açılması ve hazine arazilerinin satılmasını yasalara aykırı kaçak yapı yapmanın suç olarak kabul edilmesi gerektiğini yazılı bir basın açıklaması ile belirtti.

İzmir Seferihisar’ın 6 mahallesine yeni şebeke geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 3.8 milyon liralık yatırımla Seferihisar’ın Turgut, İhsaniye, Çamtepe, Beyler, Gölcük ve Gödence mahallelerini sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşturacak.

Gülenyaka'nın su sorunu çözülüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir Gülenyaka Mahallesi’ne yeterli su temin etmek için mahallede yürüttüğü sondaj çalışmasını tamamlayarak, su numune alımını gerçekleştirdi.

Manisa Gölmarmara'nın su depoları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, eski depoların yenilenmesi için başlattığı proje kapsamında Gölmarmara’daki su depolarını yenilemeye başladı.

seferihisarın su şebekeleri yenilenecek mi Haberi

seferihisarın su şebekeleri yenilenecek mi


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Urla’nın Gülbahçe, Balıklıova ve Özbek mahalleri ile Seferihisar’ın Ulamış ve Düzce mahallelerinin içme suyu alt yapısını baştan sona yenileyecek. 3.6 milyon TL’lik yatırım önümüzdeki günlerde başlıyor. 


Su kayıp ve kaçaklarıyla mücadelede içme suyu şebekelerini yenileyerek önemli başarı kaydeden İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, şebeke yenileme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. İZSU son olarak Urla’nın Gülbahçe, Balıklıova ve Özbek mahalleleri ile Seferihisar’ın Düzce ve Ulamış mahallelerindeki 35 – 40 yıllık eski şebekelerini yenilemek için çalışmalara başlıyor. 3 milyon 589 bin liralık yatırım için firma ile sözleşme imzalayan İZSU, yer tesliminin ardından imalat çalışmalarını başlatacak. İZSU Gülbahçe, Özbek ve Balıklıova’da 54, Seferihisar Ulamış ve Düzce’de 22 kilometre olmak üzere toplam 76 kilometrelik içme suyu şebekesi döşeyecek. 


Özbek...