10 / 05 / 2024

şehir hastanesi hizmet sözleşmesi

şehir hastanesi hizmet sözleşmesi

CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin, şehir hastaneleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şahin, şehir hastanesi müteahhitlerinin 5 sene süreyle aldıkları hizmet sözleşmesi zamanının bitmesine 6 ay kala krize neden olduklarını dile getirdi. 

Konya Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak Konya Şehir Hastanesi, 256 yoğun bakım, 108 acil ve 30 diyaliz yatağı olmak üzere 1250 yatakla hizmet verecek.

Konya Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından, kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında yapımında sona gelinen Konya Şehir Hastanesi, hasta kabulüne başladı.

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılıyor?

Göztepe'de inşası devam eden ve 1 yılda 1,5 milyon ayakta hastaya, 50 bin yatan hastaya hizmet sağlayabilecek olan Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yolları 20 Mayıs'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi bağlantı yollarının yapımına geç başlandı. Söz verdiğimiz gibi 20 Mayıs'ta hastane, yollarıyla beraber hizmet vermeye başlayacak" dedi.

10 şehir hastanesi için ödenen kira bedelleri mecliste!

Hizmete giren on şehir hastanesi için ödenen kira ve hizmet bedelleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı bugün açılıyor!

İstanbulluların merakla beklediği Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı bugün hizmete açılıyor. Dev hastanenin yılda 23 milyon kişiye hizmet vermesi planlanıyor. 

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

İstanbul'un hizmet yarışına önemli katkılar sağlayacak olan Göztepe Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı 20 Nisan'da açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 682 yataklı İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabının 20 Nisan'da hizmet vermeye başlayacağını açıkladı...

Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin inşaatı yüzde 51 tamamlandı!

Trakya'nın tek şehir hastanesi olan ve Tekirdağ'da inşa edilen Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin yüzde 51'i tamamlandı. Hastanenin yaz aylarında hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

10 şehir hastanesi için ödenen kira bedelleri mecliste!

Hizmete giren on şehir hastanesi için ödenen toplam kira ve hizmet bedelleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Şehir Hastanesi ilk gün 5 bin hastaya hizmet verdi!

Dünyanın en büyüğü olan Ankara Şehir Hastanesi kapılarını açtı. İlk gün 5 bin hastaya hizmet verildi. 

Bilkent Şehir Hastanesi için geri sayım!

Hizmete girmek için gün sayan Bilkent Ankara Şehir Hastanesi, 13 bin çalışanı ile günde 100 bin hastaya hizmet verecek. Bilkent Şehir Hastanesi'nin açılışı için geri sayım başladı. 

şehir hastanesi hizmet sözleşmesi Haberi

şehir hastanesi hizmet sözleşmesi

CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin, şehir hastaneleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 
Sözcü Gazetesi'nden Erdoğan Süzer'in haberine göre; CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin, şehir hastanesi müteahhitlerinin 5 sene süreyle aldıkları hizmet sözleşmesi zamanının bitmesine 6 ay kala krize neden olduklarını dile getirdi. 

Müteahhitler tarafından “İşi bize tekrar vermezseniz hastanelerdeki işleri kilitleriz, kimse sağlık hizmet alamaz” dendiğini ileri süren Fikret Şahin, “5 yıllık rantın sonu gelince müteahhitler devleti tehdit etmeye başladı” diye konuştu.

Şahin, Sağlık Bakanlığı tarafından hastanelerin müteahhitlerine ‘kira' ve ‘hizmet bedeli' isimlerinde iki farklı ödeme gerçekleştirdiğine, hizmet bedeli sözleşmelerinin her 5 senede bir yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Dr. Şahin, konuya ilişkin açıklamasında, “Elimize ulaşan gizli kapaklı sözleşmelerden anlıyoruz ki; bu işler ilk 5 yıllık süre için müteahhitlere bir...