24 / 04 / 2024

şehir hastanesi projeleri

şehir hastanesi projeleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Prof. Dr. Murat Dilmener ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanelerimizin her birini 1008 odalı ve tek yataklı olarak teslim aldık'' ifadelerini kullandı.

Fahrettin Koca: Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık!

Sağlık Bakanı Koca, Bakanlığının 2021 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde yaptığı konuşmada, "Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık. Bu tesislerin 678'i hastane, 386'sı ek bina ve 102'si ağız ve diş sağlığı merkezidir" ifadelerini kullandı.

Yıl sonuna kadar 5 tane daha şehir hastanesi yapacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir hastaneleri ile ilgili konuştu. Erdoğan, şehir hastanelerinin çoğunun dış kredi olduğunu belirtti ve "Yıl sonuna kadar 5 tane daha şehir hastanesi yapacağız, hedefimiz, 30 büyükşehirin 30'una da şehir hastanesi yapmak" dedi...

2020'de 7 yeni şehir hastanesi açılacak!

Türkiye sağlık alanındaki en önemli yatırımlarına 2020 yılında kavuşacak. Bu yıl 7 ilde bulunan 7 dev sağlık kampüsü hizmete açılacak.

10 şehir hastanesi için ödenen kira bedelleri mecliste!

Hizmete giren on şehir hastanesi için ödenen kira ve hizmet bedelleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2020'de hizmete açılacak 8 şehir hastanesi!

Türkiye sağlık alanındaki en önemli yatırımlarına 2020 yılında kavuşacak. Önümüzdeki yıl, 8 ilde bulunan 8 dev sağlık kampüsü hizmete açılacak.

2019'da 5 şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı, 2018 sonuna kadar 7 bin 988 yatak kapasiteli 5 şehir hastanesini hizmete sunmaya hazırlanıyor. Bunlardan ilki Kayseri’de açıldı. Sırada Bilkent, Eskişehir, Elazığ ve Manisa Şehir Hastaneleri bulunuyor. 

Bu yıl 5 ilde şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü verilerine göre; Ankara Bilkent, Manisa, Kayseri, Eskişehir ve Elazığ’da toplam 7 bin 988 yatak kapasiteli 5 modern şehir hastanesi daha hizmete girecek.

Yeni yapılacak 25 şehir hastanesi ve sağlık kampüsü projesi!

"Vakit Türkiye Vakti" sloganıyla 2018 seçim beyannamesini açıklayan AK Parti önemli kalkınma projelerini açıkladı. AKP hükumeti KÖİ yöntemi ile 21 şehir hastanesi ile sağlık kampüsü yapmayı planlıyor...

Mevlüt Çavuşoğlu: 30 şehir hastanesi inşa edildi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı'na katıldı. Çavuşoğlu, devletin, yatırımlarına devam ettiğini, 30 şehir hastanesi kurduklarını söyledi.

8 şehir hastanesinin 3'ü açıldı!

Kamu-özel ortaklığı modeliyle inşa edilen 8 şehir hastanesinden 3'ü hizmete açıldı. Proje kapsamında yapılan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ise bu yıl açılmayı planlıyor.

33 şehir hastanesi daha inşa edebiliriz!

2017 Güncel Sağlık Sempozyumu gerçekleşti. Sempozyuma katılan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 33 şehir hastanesi daha yapılabileceğini söyledi.

Türkiye 2018'e kadar 34 şehir hastanesine kavuşacak!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 'Türkiye genelinde toplam 43 bin yatak kapasiteli 34 şehir hastanesi 2018 yılının sonuna kadar tamamlanacak' dedi.

İkitelli Şehir Hastanesi 8 ilçeye hizmet verecek!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Pazar günü temeli atılan İstanbul İkitelli Bölge Şehir Hastanesi, 2 bin 680 yatak kapasitesiyle 22 ilde kurulması planlanan sağlık kampüslerinden en büyüğü olacak...

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı 30 Kasım'da bitecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, yapımı devam eden Eskişehir Şehir Hastanesi'ni inceledi. Hastane hakkında bilgi veren Avcı, inşaatın 30 Kasım'da biteceği müjdesini verdi.

Elazığ Şehir Hastanesi günde 15 bin hastaya hizmet verecek!

Elazığ'da inşası süren ve İzmir'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in adı konulan şehir hastanesi tamamlandığında, günde yaklaşık 15 bin hastaya hizmet verilecek.

Harun Karacan, Eskişehir'deki Şehir Hastanesi inşaatını inceledi!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 71 Evler Mahallesi’nde devam eden Şehir Hastanesi inşaatını gezdi.

Elazığ Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatında sona gelindi!

Elazığ'da 347 bin 172 metrekare alan üzerinde yapımı süren şehir hastanesi 5 yıldızlı otek konforunda hizmet verecek. Hastanenin kaba inşaatı bitme aşamasında.

Mersin Şehir Hastanesi dünyaya açılıyor!

Mersin Şehir Hastanesi Yöneticisi Aydın: "Avrupa ülkelerindekinden çok daha ileri seviyede ve kaliteli sağlık hizmeti, çok daha az maliyetle Mersin Şehir Hastanesi'nde Arap halkını bekliyor" dedi.

Isparta ve Yozgat Şehir Hastanesi, bölgenin en büyüğü olacak!

Isparta ve Yozgat'ta inşa edilen şehir hastaneleri, bölgenin en büyük sağlık tesisleri olacak. Yozgat Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı, ancak henüz resmi açılışı yapılmadı.

Erzurum Şehir Hastanesi 2017 sonunda hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada Erzurum'da yapımı süren şehir hastanesine değinerek, "Allah nasip ederse, bu yılın sonunda Erzurum'un bin 450 yataklı ve toplamda 450 bin metrekareyi aşan bir şehir hastanesi olacak." dedi.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Sürekli, yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi projesini anlattı.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi!

Isparta'nın en büyük kamu-özel ortak yatırımı olan Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi. Hastane 8 şiddetinde depreme dayanıklı deprem simülatörü ile depreme dayanıklı olarak inşaa edildi.

Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

İbn-i Sina Mahallesinde yapımı süren bin 875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi'nde sona doğru yaklaşıldı. Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de hizmete açılacak.

Ordu'ya şehir hastanesi geliyor!

Ordu'nun damadı olarak kentte mükemmel bir şehir hastanesi yapacaklarını anlatan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Ordu Şehir Hastanesinin kamu özel ortaklığı ile yapılma fikri doğdu. " dedi.

şehir hastanesi projeleri Haberi

şehir hastanesi projeleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden pandemi hastaneleriyle ilgili açıklama yaptı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Bakan Koca, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Prof. Dr. Murat Dilmener ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanelerimizin her birini 1008 odalı ve tek yataklı olarak teslim aldık. Bugüne kadar 235 bin hastamıza hizmet vermiştir. Yatacak yerimiz de, verecek cevabımız da var. Milletimizin hizmetindeyiz." 

Fahrettin Koca: Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini...