16 / 04 / 2024

Şehir Konakları evleri adres

Şehir Konakları evleri adres

Şehir Konakları, Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Ümraniye ilçesinde yer alan Şehir Konakları'nda daire ve ticari birimler yer alıyor..

Şehir Konakları Sur Yapı fiyat listesi 2017!

6 blok şeklinde yükselen Şehir Konakları Evleri 210 daire ve 10 ticari birimden meydana geliyor. Proje 200 milyon TL yatırım değerine sahip. İşte Şehir Konakları Sur Yapı fiyat listesi 2017...

Şehir Konakları Evleri satış fiyatları!

6 blok şeklinde yükselen Şehir Konakları Evleri 210 daire ve 10 ticari birimden meydana geliyor. İşte Şehir Konakları Evleri satış fiyatları...

Eskişehir TOKİ Evleri Odunpazarı!

Eskişehir TOKİ Evleri Odunpazarı 'nda yer alan 23 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Başvuruları devam eden projede daire fiyatları 150 bin 168 TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Merkez Evleri iletişim!

Bahçeşehir Merkez Evleri iletişim için 0212 456 15 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 25 bin 920 metrekare olarak belirlenen projede çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.

Kiptaş - Kiler GYO Bahçeşehir Merkez Evleri nerede?

Bahçeşehir Merkez Evleri 550 adet daireden meydana geliyor. Kasım ayında satışa sunulması planlanan proje 25 bin 920 metrekare arsa alanına sahip. Peki Kiptaş - Kiler GYO Bahçeşehir Merkez Evleri nerede?

Kiler GYO Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri Kasım'da satışta!

Kiler GYO ve Kiptaş'ın hasılat paylaşımıyla yapacağı Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesi seçim sonrasında satışa sunulacak. 550 konutun yer alacağı projenin satış ofisi hazırlıkları bayram sonrasında başlayacak...

Atmaca Grup Bahçeşehir Park Evleri!

Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek olan projede daire bloğu 11 kattan oluşuyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park Evleri seçenekleri 4+1'den başlıyor.

Konya'nın ilçelerine şehir konakları kazandırılıyor!

Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında tüm ilçelere önemli yatırımlar yapmakta olan Konya Büyükşehir Belediyesi'nin ilk olarak 9 ilçede başlattığı şehir konaklarının yapımı devam ediyor.

Konya'da ilçelere şehir konakları yapılıyor!

Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında tüm ilçelere önemli yatırımlar yapmakta olan Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilk olarak 9 ilçede başlattığı şehir konaklarının yapımı devam ediyor.

Ataşehir Suare Evleri satış ofisi iletişim!

Selimoğlu Grup ve E-7 Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Suare Evleri 3 blok şeklinde yükseliyor.Ataşehir Suare Evleri satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0216 291 19 97.

Ataşehir Suare Evleri satılık daire fiyatları!

Selimoğlu Grup ve E-7 Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Evleri satılık daire fiyatları 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

2003 yılında Soyak Yenişehir Bambu Evleri satışa sunulmuş!

2003 yılında Soyak Yenişehir Bambu Evleri satışa sunulmuş. 2 blok olarak tasarlanan ve 170 daireden oluşan Bambu Evleri'nde bulunan daireler 870 milyon liradan başlayan taksitlerle satılıyormuş.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 467 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri başvuru tarihleri haberimizin içinde yer alıyor.

Şehir Konakları evleri adres Haberi

Şehir Konakları evleri adres

Şehir Konakları, Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Ümraniye ilçesinde yer alan Şehir Konakları'nda daire ve ticari birimler yer alıyor.


210 daire ve 10 ticari birimi bünyesinde barındıran Şehir Konakları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede 6 blok yer alıyor. Blok katları ise 5, 9 ve 14 olarak belirlendi.


21 bin 698 metrekare alana sahip Şehir Konakları Sur Yapı Evleri'nde yüzde 10 + yüzde 10 peşin indirimiyle 394 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Şehir Konakları Evleri'nde daire sahiplerine yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, otopark ve spor alanları sağlanıyor. Projede . 


Şehir Konakları Sur Yapı nerede?

Şehir Konakları Sur Yapı, Ümraniye'de Esentepe Mahallesi'nde konumlandırılıyor.


Şehir Konakları Satış ofisi adres: Metrogarden Alışveriş Merkezi Projeler Satış Ofisi -1. Kat: Necip Fazıl Mah. Alemdağ Cad. No:...