19 / 04 / 2024

Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak

Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak

Samsun'un Vezirköprü'de, ilçenin imar revizyonu yapılan bir istişare toplantısı ile masaya yatırıldı. Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak katılımcılara imar planı hakkında genel bir bilgi verdikten sonra, katılımcıların istek ve önerileri dinlendi.

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevar İsmailoğulları, Abdullah Değerli ve Yasin Savci ortaklığında kuruldu.

Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’ten Prokule Türkiye'ye destek!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Kurucuları Gökhan Gürlek ve Hasan Gürlek, Nevşehir’in önemli ismi Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’in ziyaretiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Yenikapı-Havaalanı-Kirazlı metrosu sürücüsüz olacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mega kentin üçüncü sürücüsüz metrosu için düğmeye bastı.

Konut alıcısının tercihi ''markalı proje''!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konutta markalı projenin önemini anlattı. Anketlere göre konut alıcısının önceliğinin “markalı proje” olduğu ortaya çıktı.

Şanlıurfa Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı. Törenle açılan terminalin açılışına Belediye Başkanı Nihat Çiftçi katıldı.

Ankaralı konut alıcısının tercihi değişiyor!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara’daki konut üretiminin değişmesinden bahsetti. Özçelik, “gelenekselci Ankaralı konut alıcısının” tercihlerinin de değişmeye başladığını söyledi.

Ankaralı konut alıcısının tercihi Keçiören oldu!

Ankaralı konut alıcısı Keçiören'i tercih ediyor. Keçiören Belediye Başkanı Ak, "Gayrimenkul yatırım için Keçiören'in tercih edilmesi bizleri oldukça sevindiriyor.

Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Her ilçeye modern otogar kazandırma çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni hizmete açtı.

Nitelikli işgücü sıkıntısı inşaat sektörün büyümesini engelliyor!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci, Mersin'de nitelikli işgücü sıkıntısının sektörün büyümesini engellediğini savundu.

Isparta Şehir Hastanesi karşısındaki alanın imar değişikliği beğenilmedi!

Isparta Şehir Hastanesi karşısındaki adanın ticari alan imar değişikliğini mülk sahipleri beğenmedi

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları ihaleye çıkıyor!

TOKİ’nin Eskişehir Aşağısöğütönü’de yapacağı 484 konutun yeri belli oldu. 19 Eylül’deki ihale sonrasında inşasına başlanacak projedeki evlerin 14 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor.

İzmir Buca’ya sürücüsüz metro geliyor!

Buca’ya “sürücüsüz metro” geliyor İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca ilçesinin ulaşım sorununu kökten çözecek metro projesi için kolları sıvadı. Fizibilite çalışmaları son aşamaya gelen Üçyol-Buca Metro hattı 11 istasyondan oluşacak.

Şanlıurfa Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali tamamlandı!

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde açılış öncesi son kontroller yapılıyor.

Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak Haberi

Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak

BELEDİYE Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak ve Selma Bingöl, Harita Mühendisi Uygar Küçükbostan, belediye meclis üyeleri, inşaat mühendisleri, müteahhitler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ilçenin en son imar planının 1994 yılında yapıldığını ancak bu projenin ihtiyaca cevap vermediğini, bu nedenle ilçenin güzelleşmesi için imar planını revize ettiklerini belirtti.

 Şehir Planlayıcısı Abdullah Kavşak katılımcılara imar planı hakkında genel bir bilgi verdikten sonra, katılımcıların istek ve önerileri dinlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan planlamalarda eğitim kurumlarına yeterince yer verilmesini isterken, müteahhit ve mühendisler, kademeli inşaat ve kat uygulamaları ve ilçenin otopark sorunun...