18 / 04 / 2024

şehitkamil beykent toki kura çekilişi

şehitkamil beykent toki kura çekilişi

Alt gelir grubu Gaziantep Şehitkamil TOKİ kura 2015 kapsamında toplam 888 adet konut satılıyor. Daire fiyatlarının 69 bin 756 TL'den başladığı projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Şehitkamil Beykent Stadyumu açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beykent Stadyumu görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine açıldı. 

Şehitkamil Beykent TOKİ'de teslimler başlıyor!

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. Etap 568 Konut Projesinde yer alan 290 konut için teslim dönemi başlıyor.

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi sözleşme işlemleri!

Engelli Vatandaşlara satılan Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1.ve 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 28 TOKİ konutu için sözleşme dönemi bugün bitiyor..

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi kura sonuçları 2017!

Engelli vatandaşlara sunulan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1.ve 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 28 konut için kura bugün çekiliyor..

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi kurası 2017!

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap Projesi için kura çekilişi 12 Haziran'da yapılacak..

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuru tarihleri!

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil 1. ve 2. Etap kurası ne zaman?

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1.ve 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesindeki 28 adet konut En az yüzde 40 Engelli Vatandaşlara satılıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil 1. ve 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Şehitkamil Beykent 1. Etap konut teslimleri!

Gaziantep Şehitkamil Beykent 1. Etap'ta yer alan 568 adet konutun son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

Şehitkamil Beykent 2 Sosyal Tesisi hizmete hazır!

Şehitkamil Belediyesi'nin Beykent Mahallesi'nde hayata geçirdiği sosyal tesis tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmaya hazırlanıyor.

TOKİ'den Şehitkamil Beykent'e 800 konut!

Şehitkamil Belediyesi Beykent Mahallesi’nde TOKİ ile 800 konut için start verdi. Kentsel dönüşümde kat karşılığı vatandaşa tekrardan kat veren Şehitkamil Belediyesi’ne meclis üyelerinden de tam not geldi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 807 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi Mahallesi'ne inşa edilecek olan 807 konutun ihalesi bugün yapılacak.

şehitkamil beykent toki kura çekilişi Haberi

şehitkamil beykent toki kura çekilişi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi Projesi'nde yer alan 888 adet daire alt gelir grubuna özel olarak kurayla satılıyor. 


TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 75,09 metrekare büyüklükte 2+1 daireler bulunuyor. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan kısım 180 ay vadelendiriliyor. 


Konut fiyatları 69 bin 756 TL ile 93 bin 87 TL arasında değişiklik gösteren TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 8 bin 371 TL peşinatla ve 341,03 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.


Gaziantep Şehitkamil Beykent Konutları'nın sözleşme imzalama tarihinden itibaren 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Projede engelli vatandaşlara konut sayısının yüzde 5’i kadar kontenjan ayrılıyor.


Alt gelir grubu Gaziantep Şehitkamil TOKİ kura 2015!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi alt gelir grubu kura çekilişi bugün saat 10:00'da Gaziantep Şahinbey Karataş Spor Salonu'nda yapılacak. 


TOKİ Gaziantep...