18 / 04 / 2024

Şehitkamil Seyrantepe Konutları teslim

Şehitkamil Seyrantepe Konutları teslim

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Gaziantep Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi törenle yapıldı. Anahtarlarını alan ailelerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Şehitkamil Seyrantepe Konutları teslim edildi!

Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslim töreni gerçekleşti. Yeni yuvalarının anahtarını teslim alan mutlu aileler, daha sonra Şehitkamil Belediyesi’nin aşure ikramını tattı.

Şehitkamil Seyrantepe Konutları 20 Ekim'de teslim edilecek!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 adedinin anahtar teslimi yapılacak. Teslimler 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

Seyrantepe'deki polis lojmanları yeniden yapılacak! İhaleyi DAP Yapı'nın iştiraki Eltes İnşaat kazandı

İstanbul Seyrantepe'deki polis lojmanları, önce TOKİ'ye sonra Emlak Konut'a geçtiği duyuruldu. Buna göre, değerli arazisi ranta açıldı ve lüks konutlar yapılması için ihale ile bir şirkete verildi. 

Gaziantep Şehitkamil'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konut fırsatı! Ev alacaklar dikkat!

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Projesi 3. Etaptaki 31 adet konut satışa sunuldu. Konutların fiyatları 440 bin 304 TL'den başlıyor....

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 675 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 675 konut hayata geçirecek.

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar 4 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Şehitkamil Kuzeykent 2019 yeni kura çekilişi tarihi!

TOKİ Şehitkamil Kuzeykent 2019 yeni projesinde yer alan konutların kura çekilişi ileri bir tarihe ertelendi. 

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Şehitkamil 4. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil 4. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Şehitkamil TOKİ başvuru şartları ve detayları 2019!

Şehitkamil TOKİ başvuru şartları ve detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Şehitkamil TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Şehitkamil TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları 25 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi projesinde yer alan konutlar 25 Mart tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Şehitkamil Seyrantepe Konutları teslim Haberi

Şehitkamil Seyrantepe Konutları teslim


Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi törenle yapıldı. Anahtarlarını alan ailelerin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Aileler, tören sonrası heyecanla yeni yuvalarının yolunu tuttu.


MUTLU AİLE HUZURLU ŞEHİTKAMİL


Gaziantep’te yaşanan konut sıkıntısını sonlandırmak ve yeni yaşam alanları oluşturmak için çalışmalarına aralıksız devam eden Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’nde yapımını tamamladığı bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtarını Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki törenle teslim etti. Törene; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Canan Candemir Çelik, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Milletvekili Adayları Ahmet...