26 / 04 / 2024

Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri son durum

Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri son durum

Şehitkamil Belediyesi tarafından İncilikaya Mahallesi’nde hayata geçirilen uzay çatılı pazar yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından inşa edilen Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı.

Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri yükseliyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından İncilikaya Mahallesi’nde hayata geçirilen uzay çatılı pazar yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

Kocaeli'deki emlakçılar 2017'de sektörden atılım bekliyor!

Emlak sektörünün öncüleri Kocaeli’de bir araya gelerek, 2017 yılında sektörün yeni bir atılım yaşayacağını dile getirdiler.

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Bursa'da Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.

2017 ekonomide atılım yılı olacak!

Hain darbe girişimi, jeopolitik belirsizlikler ve küresel sorunlar nedeniyle zor bir yılı geride bırakan Türk iş dünyası, 2017’ye olumlu bakıyor. Türkiye’nin patronları, hükümetin ekonomiye verdiği destekler ve ileriye yönelik alınan tedbirlerle 2017’nin atılım yılı olacağı inancını taşıyor.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap'ın temeli atılıyor!

Tarih Koridoru Projesinin en önemli ayağını oluşturacak olan Kültür Tepesi 2. Etap'ın temeli atılıyor. Projenin 8 ayda tamamlanması planlanıyor.

Yozgat Yerköy'deki EBK'nın atıl binaları yıkılıyor!

Yozgat Yerköy ilçesi 100. Yıl Mahallesi’nde 1994 yıllında inşa ettirilip, kaba inşaatı tamamlanan Et Balık Kurumuna ait atıl durumdaki binaların yıkımına başlanılması tepkiyle karşılandı

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinin temeli bugün atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin başlattığı Türkiye'de "yüzde 100 uzlaşmayla yerinde kentsel dönüşümün" temeli bugün atılıyor. İnşaatını Folkart'ın üstlendiği projenin ilk etabında 313 konut ve işyeri inşa edilecek

Zonguldak Filyos Limanı’nın temeli bugün atılıyor!

538 milyon liralık Filyos Limanı’nın temeli bugün Başbakan Yıldırım'ın da katılacağı törenle atılıyor.

Antalya Tekel Deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı!

Antalya kent merkezindeki eski Tekel deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı. Bina uyuşturucu bağımlılarının mekanı oldu

Bursa'ya Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi geliyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi’nde Türkiye’nin kendi astronotunu yetiştirmesini hedefliyor. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Gökmen projesiyle uydumuz için uzaya kendi astronotumuzu göndereceğiz” dedi.

Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri son durum Haberi

Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri son durum


İncilikaya Mahallesi’nde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak uzay çatılı pazar yeri inşasına başlayan Şehitkamil Belediyesi, çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. 2 bin 60 metrekare alan üzerinde kurulan pazar yerinin içerisinde WC ve zabıta kontrol odası bulunacak. Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini dile getiren İncilikaya Mahalle Muhtarı Mustafa Akgün, mahallede yaşanan pazar yeri sıkıntısının kısa süre sonra çözüleceğini söyledi.


Sağlanan hizmetlerin mahalleli açısından memnuniyet verici olduğunu kaydeden Muhtar Mustafa Akgün, şunları söyledi:


“Geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemizde inşaatına başlanılan uzay çatılı pazar yeri, hızlı bir şekilde yükseliyor. İnşallah en kısa sürede inşaatı tamamlanır ve halkımızın hizmetine sunulur. Eskiden pazar konusunda birçok kez mahalle sakinlerimiz sıkıntı yaşıyordu. Mahalle aralarına kurulan pazar, çevre kirliliğinin yanı sıra birçok farklı sıkıntılara yol açıyordu. Belediyemiz tarafından mahallemize yapılan...