04 / 05 / 2024

Şehitkamil yerinde tespit

Şehitkamil yerinde tespit

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kurum müdürleri, daire amirleri ve ilçe genelinde bulunan mahalle muhtarları katıldı.

Emlakçılar: Kira kontratları takip edilebilir olsun!

Konuttan kira geliri elde eden vatandaşların beyanname verme süreleri 5 Nisan 2024 tarihinde resmen doldu. Bakan Şimşek, toplamda 420 bin konutta yerinde tespit yapıldığını dile getirirken, Emlak müşaviri Yeşiltaş başlatılan uygulamaların ayaklarının yere basmadığını söyledi...

Depremi önceden tespit edip uyaran sistem tanıtıldı! 25 saniye önceden haber veriyor

Yüksek teknoloji ile depremi yerinde tespit eden, deprem öncesinde bölgeye uyarı gönderen ve otonom tedbir alan entegre bir sistem EDIS; Apti, Sentez, Hubbox ve Seismic AI gibi alanında uzman 4 firmanın bilgi birikimlerini ve tecrübelerini birleştirerek oluşturuldu.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

Şehitkamil ticaret merkezinde inşaat sürüyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çamlıtepe Mahallesi’ne yapımı süren Şehitkamil ticaret merkezini yerinde inceledi. 

Kayseri Yahyalı'da sorunlar yerinde tespit ediliyor!

Yahyalı'da yeni bağlanan mahallelerin sorunlarının yerinde tespit etmek için Büyükçakır ve Ulupınar Mahalleleri ziyaret edildi.

Diyarbakır'daki terör saldırısında nin 709 ev ve iş yerinde hasar gördü!

Bağlar'da PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırı sonucu bin 709 ev ve iş yerinde hasar tespit edildi.

Şehitkamil Yeşilova Mahallesi dönüşüyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu üzerinde bulunan Yeşilova Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüme kavuşturulan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Cengiz Ergün'den Kuyucak'a asfalt sözü!

Sık sık ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden ve Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç’a bağlı Kuyucak Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Gaziantep Şehitkamil'deki 16 metruk bina yıkıldı!

Şehitkamil Belediyesi, Yaprak Mahallesi’nde bulunan ve mahalleliler açısından çeşitli sıkıntılara neden olan 16 haneli metruk bölgede yıkım çalışması gerçekleştirdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep Şehitkamil'e yeni yol!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehirgösteren Mahallesi’nde yürütülen yol çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Başkan Fadıloğlu, yapılan yol çalışmasının İpek Yolu trafiğini rahatlatacağını söyledi.

Gaziantep Şehitkamil'deki sanayi sitelerinin yolu asfaltlanıyor!

S.S. Saraciye ve Sayacılar Sitesi’nde yürütülen asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarında sona gelindi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, S.S. Saraciye ve Sayacılar Sitesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Yüksekova'daki 760 iş yerinde hasar tespiti yapıldı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde zararın tespiti için başlatılan çalışmalar devam ediyor. 900 esnafın başvuruda bulunduğu çalışmalarda 760 iş yerinde tespit çalışması yapıldı.

Yüksekova'da 400 iş yerinde hasar tespiti yapıldı!

Yüksekova'da terör saldırıları nedeniyle zarar gören iş yerlerindeki hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Bölgede şu ana kadar yaklaşık 400 iş yerinde hasar tespiti yapıldı.

Şehitkamil yerinde tespit Haberi

Şehitkamil yerinde tespit

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde (ŞKM) düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kurum müdürleri, daire amirleri ve ilçe genelinde bulunan mahalle muhtarları katıldı. 

Şehitkamil Kaymakamlığında yeni göreve başlayan Kaymakam Ali Dursun muhtarlarla tanışma fırsatı buldu. Toplantının açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, toplantının bilgilendirme ve tanışma toplantısı olduğunu belirterek, "Bugün ki toplantımızın amacı yeni göreve muhtarları ile bir araya gelerek, bilgilendirme toplantısı düzenledi başladığım için siz muhtarlarımız ile tanışmak, mahallenizde olan sıkıntıları dile getirmek ve Belediyemiz ve kurum müdürlerimizle birlikte sorunları nasıl aşarız konusunda bir değerlendirme yapmak. 

Birazdan kurum müdürlerimiz ve daire amirlerimiz kendi görev-" leri ve yaptıkları hizmetler hakkında sizlere bilgiler sunacak. 

Kurum müdürlerimiz ve daire amirlerimiz. kendi kurumlarına nasıl ulaşacaksınız konusunda bilgi paylaşımında...