27 / 04 / 2024

Şehitkamil'de yerinde tespit yapıldı!

Şehitkamil'de yerinde tespit yapıldı!

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kurum müdürleri, daire amirleri ve ilçe genelinde bulunan mahalle muhtarları katıldı.



Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde (ŞKM) düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kurum müdürleri, daire amirleri ve ilçe genelinde bulunan mahalle muhtarları katıldı. 

Şehitkamil Kaymakamlığında yeni göreve başlayan Kaymakam Ali Dursun muhtarlarla tanışma fırsatı buldu. Toplantının açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, toplantının bilgilendirme ve tanışma toplantısı olduğunu belirterek, "Bugün ki toplantımızın amacı yeni göreve muhtarları ile bir araya gelerek, bilgilendirme toplantısı düzenledi başladığım için siz muhtarlarımız ile tanışmak, mahallenizde olan sıkıntıları dile getirmek ve Belediyemiz ve kurum müdürlerimizle birlikte sorunları nasıl aşarız konusunda bir değerlendirme yapmak. 

Birazdan kurum müdürlerimiz ve daire amirlerimiz kendi görev-" leri ve yaptıkları hizmetler hakkında sizlere bilgiler sunacak. 

Kurum müdürlerimiz ve daire amirlerimiz. kendi kurumlarına nasıl ulaşacaksınız konusunda bilgi paylaşımında bulunacaklar. Sizlerde hangi kurumla ilgili mahallenizde sorun varsa bu sorunları dile getirerek, sorunları gidermeye çalışacağız. Ben toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum ve hepinizin katılımından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


Metropol


Geri Dön