29 / 03 / 2024

Şehr-i Beyaz Kavaklı ödeme planı

Şehr-i Beyaz Kavaklı ödeme planı

11 blok halinde yaşama geçirilen Şehr-i Beyaz Kavaklı ödeme planı dahilinde konut sahibi olmak isteyenler için firma bünyesinde vadelendirme avantajı sağlanıyor. Proje lokasyon olarak İhlas Marmara Evleri 2 projesinin arkasında inşa ediliyor...

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

İBF Şehr-i Yaşam 60 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

İBF Şehr-i Yaşam projesi, Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükseliyor. İBF Doğan İnşaat tarafından inşa edilen İBF Şehr-i Yaşam projesi 60 aya varan vade fırsatı ile satışa çıktı. İşte detaylar...

Beko derin dondurucular 5.119 TL'den başlayan fiyatlarla! 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yıllardır kaliteli ve yenilikçi beyaz eşyanın adresi olan Beko, farklı kapasitelere sahip çekmeceli (dikey) ve sandık tipi (yatay) derin dondurucularıyla her ihtiyaca cevap veriyor. Peki, Beko derin dondurucular kaç TL?  İşte detaylar...

Vestel BM 5001 X Pro 5 Programlı Bulaşık Makinesi’nde görülmemiş indirim!

Hem yeni evlenecek çiftlerin hem de bulaşık makinesini yenilemek isteyen tüketicilerin ilk tercih ettiği beyaz eşya markaları arasında yer alan Vestel, BM 5001 X Pro 5 modelinde indirime gitti. Bu kapsamda, bulaşık makinesi almak isteyenler, fiyat araştırması yapmaya başladı.

Hoover Hfdn 1L360ow-17 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 4 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover Hfdn 1L360ow-17 Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 5 farklı yıkama programı ve enerjiden tasarruf ettiren ergonomik yapısıyla ev hanımlarının tercih ettiği beyaz eşyalardan biri oluyor.

Ayçiçek yağı, kırmızı et, beyaz ete Migros'tan dev kampanya! İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi

Migros'ta seçili ayçiçek yağı, kırmızı et ve beyaz et ürünlerinde büyük kampanya devam ediyor. Peki Migros'ta kırmızı et fiyatı ne kadar? Migros tavuk et fiyatları kaç lira? İşte 16 Temmuz 2022 indirimli fiyat listesi.

Migros'ta ayçiçek yağı, kırmızı et, beyaz et fiyatlarında dev indirim! Sakın kaçırmayın! 15 Temmuz 2022 fiyat listesi

Migros'ta seçili ayçiçek yağı, kırmızı ve beyaz et ürünlerinde büyük kampanya devam ediyor. Peki Migros'ta kırmızı et ne kadar? Migros tavuk et fiyatları kaç TL? Migros ayçiçek yağı 1 kg ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 indirimli fiyat listesi.

Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu

İstanbul Beylikdüzü'nden yapımına devam edilen Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu. 3 etap halinde planlanan Kavaklıdere’de toplamda 4,5 kilometrelik bir alanda 301 bin metrekarelik yaşam vadisi çalışmaları yapılıyor.

Havalar ısındı, klimalar çalıştı. İşte Samsung klimaların 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz yaklaşırken vatandaşların en çok fiyatını merak ettiği beyaz eşya ürünü klimalar oluyor. Samsung klimalar her metrekareye çözüm sağlayan modelleriyle ön plana çıkıyor. İşte Samsung klimaların 26 Nisan 2022 fiyat listesi.

Bosch'tan beyaz eşya alana mikser hediye! İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bosch'tan ev ekonomisine katlı sağlamak için Nisan ayı kampanyası başlatıladı. Seçili beyaz eşyalara indirim geldi. Bu kapsamda beyaz eşyalarda indirim fırsatı başladı. İşte Bosch beyaz eşya Nisan 2022 fiyat listesi...

Alfred de Vigny’nin beyaz şatosu 'fildişi kulesi'!

Ünlü ve zengin Fransız şairi Alfred de Vigny’nin beyaz şatosunun adıydı 'fildişi kule', günlük hayattan uzaklaşıp o şatonun kulesinde sanatına yönelirdi. 

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Beylikdüzü'nde her mahalleye bir kreş projesinde temel atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, mutlu bir gelecek için Kavaklı Mutlu Çocuk Merkezi’nin temelini attı. 

Şehr-i Beyaz Kavaklı ödeme planı Haberi

Şehr-i Beyaz Kavaklı ödeme planı

Şehr-i Beyaz Kavaklı ödeme koşulları hakkında detaylara geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Proje, İstanbul Avrupa yakası Kavaklı'da yükseliyor. 


Sosyal alanları arasında; yüzme havuzu, fitness, hamam, yeşil alan, kapalı otopark yer alan Şehri Beyaz Evleri Kavaklı projesinde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. 


Toplam 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen Şehr-i Beyaz Kavaklı ödeme bilgilerine göre firma bünyesindeki ödeme planından yararlanılıyor. 


Daire tiplerinin; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Beylikdüzü Kavaklı Şehr-i Beyaz projesinde, 11 adet blok bulunuyor. 


Şehr-i Beyaz Kavaklı ödeme planı kapsamında firma bünyesinde teslimlere kadar vadelendirme yapılıyor. 134 adet daireden oluşan proje, Beyazlar Group imzası taşıyor. 


Tel: 0212 856 00 60

Web: www.beyazlargrup.com.tr

Merve...