29 / 03 / 2024

Şehri Beyaz satış fiyatları

Şehri Beyaz satış fiyatları

Şehri Beyaz Beylikdüzü fiyat listesine göre; 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 300 bin TL'den, 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları ise 380 bin TL'den başlıyor. 134 adet daireden oluşan proje, 12 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Hedef İstanbul'u dünyanın ilk 5 alışveriş şehri arasına yerleştirmek!

İSF İcra Kurulu Başkanı Çağlar: "Perakende sektöründe artık sınır ötesi alışveriş büyük değer taşıyor. İstanbul, bu anlamda müthiş bir potansiyele sahip. Bizim hedefimiz 2023'e kadar İstanbul'u dünyanın ilk 5 alışveriş şehri arasına yerleştirmek." dedi.

Sivas Suşehri'ne sağlık merkezi yapılacak!

Sivas'ın Suşehri ilçesine, Aile Toplum Sağlığı ve 112 Acil İstasyonu yapılacak. Kaymakam Kadir Perçi, ilçeye yapılacak yeni Devlet Hastanesinin ardından, bir sağlık kuruluşunun daha ihalesinin yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

TOKİ Sivas Suşehri'ne 300 konut inşa edecek!

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçede 300 konut yapılacağını belirtti.

Yozgat Kadışehri'ne kültür merkezi geliyor!

YOZGAT'ın Kadışehri ilçesinde Kaymakamlık ve belediyenin birlikte hazırlattığı ‘Davut Hoca Medresesi Eğitim ve Kültür Merkezi Projesi’ Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’na mali destek için sunuldu

Demir İnşaat'ın Türk Şehri projesine Ukraynalılardan yoğun ilgi!

Yurt dışındaki ilk projesini 80 milyon dolarlık yatırımla Ukrayna'da hayata geçiren Demir İnşaat'ın "Türk Şehri" projesine Ukraynalılar yoğun ilgi gösteriyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, proje hakkında bilgi verdi.

Demir İnşaat yurtdışında Türk Şehri inşa edecek!

Demir İnşaat, yurtdışında ilk projelerini hayata geçirecek. Ukrayna'da 600 konut, otel ve AVM'den meydana gelen Türk Şehri'ni inşa edecek firma, Almanya'nın Potsdam kentinde de karma proje yapacak.

Kısıkköy Mobilya Şehri'nde kişiye özel mobilya üretimi yapılıyor!

İzmir’de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy Mobilya Şehri, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her gelir grubuna uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy’de, özel mobilya üretimi de yapılıyor

Fatma Toru: Rant elde etmek isteyenler için şehri kurban etmeyiz!

Kentsel dönüşümün bir rant aracı olmadığını vurgulayan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, rant elde etmek isteyenlerin düşüncesi için şehri kurban etmeyeceklerinin özellikle altını çizdi.

Nevşehir Yer altı Şehri Kentsel Tasarım'da son durum ne?

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Kaymaklı Kasabasında yapımı devam eden "Yer altı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi Giriş Ünitesi" inşaatını inceledi.

İstanbul, Avrupa'nın 4 mega şehri arasına girdi!

İstanbul, gayrimenkul hizmetlerinde ve yatırım yönetiminde global danışmanlık hizmetleri sunan JLL'nin hazırladığı "Dünya Sahnesinde İstanbul" başlıklı rapora göre, Avrupa'nın 4 mega şehri arasına girdi.

Demir İnşaat Ukrayna'da Türk Şehri projesini kuracak!

İlk adımı Ukrayna'da atacak olan şirket, 'Türk Şehri'ni kurmak için kolları sıvadı. Konut, otel ve AVM'den oluşacak proje için 25 milyon dolar yatırım yapılacak. İkinci durak ise Almanya olacak

Konutta aile şehri nasıl kalkar?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu Konutta aile şehri nasıl kalkar? sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Sivas Suşehri'ndeki arsaya külliye inşa edilmeli!

Sivas İl Özel İdaresi'nin Suşehri'nde yer alan arsası için Diyanet İşleri Başkanlığı başvuru yaptı. Başvuru da bölgede cami, yurt Kuran Kursu gibi tesislerin yapılabilmesi için tahsis edilmesi gerektiği mesajı verildi.

Şehri Beyaz satış fiyatları Haberi

Şehri Beyaz satış fiyatları

Dairelerin satış sürecine başlanan Şehri Beyaz Beylikdüzü fiyat listesi dairenin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Proje, 11 bloktan meydana geliyor. 


Beyazlar Group tarafından yaşama geçirilen Beylikdüzü Şehri Beyaz projesi, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.


Toplam 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Şehri Beyaz Beylikdüzü fiyat listesine göre başlangıç fiyatı 300 bin TL olarak belirlendi. 


Teslimlerin 20 ay sonra yapılacağı Şehri Beyaz Evleri'nde; yüzme havuzu, fitness, hamam, yeşil alan, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar sunuluyor. Proje, 134 adet daireden oluşuyor. 


Şehri Beyaz Beylikdüzü fiyat bilgilerine göre 2 oda 1 salon daireler 300 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler ise 380 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 


Tel: 0212 856 00...