24 / 04 / 2024

Şehri Beyaz teslimleri ne zaman

Şehri Beyaz teslimleri ne zaman

White Dream 1, White Dream 2 gibi projeleri hayata geçiren Beyazlar Group tarafından inşa edilen Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 20 ay sonra deniliyor. Projede başlangıç fiyatı 300 bin TL olarak belirlendi...

Ankara Şehri Yaren Konutları fiyatları!

Ankara Şehri Yaren Konutları fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 2020 yılında konut teslimleri yapılacak olan Şehri Yaren Konutları'nda ticari alanlara da yer veriliyor...

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri!

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor. Topkapı'da yer alan Beyaz Park projesinde ev fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor...

Bakırköy City Kartaltepe teslimleri!

Bakırköy City Residence'de dairelerin alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor. Proje Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Bakırköy City Kartaltepe teslimleri ne zaman yapılacak?

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp'te teslimler 2017'de!

Beyaz İnşaat, kentsel dönüşüm deneyimini Eyüp'te inşa ettiği Mihmandar Eyüp projesiyle ortaya koydu.Bay ve bayanlara ayrı havuz, seyir terasları, hobi odaları, mescit ve spor merkezinin yer aldığı projede anahtar teslimleri 2017'de yapılacak.

Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri!

Toplam 1.380 metrekare arsa üzerinde yükselen Beyazhane İstanbul projesi Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri 2017 yılında yılında yapılması planlanıyor.

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp satılık!

Konum bilgisine göre Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükselen proje 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşuyor. Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp satılık daire teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat satılık!

Toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşan proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te yükseliyor. Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat satılık dairelerin teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa fiyat!

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa fiyat listesi 395 bin liradan başlayarak değişiyor. Beyaz İnşaat projesi Beyaz Park Rezidans Davutpaşa'da daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Toplam 370 dairenin yer aldığı proje toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla inşa ediliyor. Proje 5 bloktan oluşuyor. Peki Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Zeytinburnu Beyaz Park teslimleri ne zaman?

5 blok halinde inşa edilen proje toplam 100 milyon TL' lik yatırımla yükseliyor. Projede 370 daire yer alıyor. Peki Zeytinburnu Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Toplam 370 daireden meydana gelen Beyaz Park Topkapı projesi 5 blok olarak yükseliyor. Peki, Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Şehri Beyaz adres bilgileri!

Beylikdüzü Şehri Beyaz adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 11 blok halinde yükselen Şehri Beyaz projesinde yüzme havuzu, fitness, hamam, yeşil alan, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor...

Beylikdüzü Şehri Beyaz iletişim!

Satış ofisinin 20 gün içerisinde açılması planlanan Beylikdüzü Şehri Beyaz iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 0212 856 00 60. Proje, 134 adet daireden meydana geliyor...

Şehri Beyaz teslimleri ne zaman Haberi

Şehri Beyaz teslimleri ne zaman

Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projenin arsa alanı 12 bin metrekare olarak belirlendi. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin firma bünyesinde yer alan ödeme planlarından yararlanabildiği Beylikdüzü Şehri Beyaz projesinin satış ofisi 20 gün içerisinde açılacak. 


Lokasyon olarak İhlas Marmara Evleri 2'nin arkasında konumlanan Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2016 yılı içerisinde deniliyor. Projede satış süreci başladı. 


İçerisinde 134 adet dairenin bulunduğu Şehri Beyaz Evleri'nde yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde hayata geçirilen Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna 20 ay sonra cevabı veriliyor. Proje, Beyazlar Group imzası taşıyor. 


Beyazlar Group Şehri Beyaz projesinin sosyal alanları...