28 / 03 / 2024

Şehri Beyaz ne zaman teslim?

Şehri Beyaz ne zaman teslim?

Firma: Beyazlar Grup

Proje: Şehr-i Beyaz

White Dream 1, White Dream 2 gibi projeleri hayata geçiren Beyazlar Group tarafından inşa edilen Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 20 ay sonra deniliyor. Projede başlangıç fiyatı 300 bin TL olarak belirlendi...



Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projenin arsa alanı 12 bin metrekare olarak belirlendi. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin firma bünyesinde yer alan ödeme planlarından yararlanabildiği Beylikdüzü Şehri Beyaz projesinin satış ofisi 20 gün içerisinde açılacak. 


Lokasyon olarak İhlas Marmara Evleri 2'nin arkasında konumlanan Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2016 yılı içerisinde deniliyor. Projede satış süreci başladı. 


İçerisinde 134 adet dairenin bulunduğu Şehri Beyaz Evleri'nde yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde hayata geçirilen Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna 20 ay sonra cevabı veriliyor. Proje, Beyazlar Group imzası taşıyor. 


Beyazlar Group Şehri Beyaz projesinin sosyal alanları arasında; yüzme havuzu, fitness, hamam, yeşil alan, kapalı otopark bulunuyor. 


Tel: 0212 856 00 60

Web: www.beyazlargrup.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön