23 / 04 / 2024

Şehri Beyaz beylikdüzü teslim

Şehri Beyaz beylikdüzü teslim

White Dream 1, White Dream 2 gibi projeleri hayata geçiren Beyazlar Group tarafından inşa edilen Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 20 ay sonra deniliyor. Projede başlangıç fiyatı 300 bin TL olarak belirlendi...

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Beylikdüzü Ferah Residence'ta 390 bin TL'ye!

Beyaz İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Ferah Residence 23 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projede 139 daire,18 ticari ünite ve 29 ofis mevcut.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 328 bin TL'ye 1+1!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Westside İstanbul projesi 1.155 konuttan meydana geliyor.

Westside Beylikdüzü'nde stüdyo daire 200 bin TL!

Uzman İnşaat, Beyaz, Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz, Mes İnşaat ortak girişimiyle hayata geçen Westside projesi Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede stüdyo daire fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü West Side satılık daire!

Beylikdüzü West Side satılık daire teslimleri 2017 yılının Mart ayında gerçekleşecek. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1155 daire ve 166 dükkan bulunuyor.

Beylikdüzü West Side İstanbul'da teslimler Mart 2017'de!

Beylikdüzü'nde Şahinler Holding'in arsası üzerinde Uzman- Beyaz- Mutlu- Mesturkuaz- Mes Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Westside İstanbul'da cadde dükkânların satışı başladı..

Beylikdüzü Westside İstanbul telefon!

Beylikdüzü Westside İstanbul telefon numarası haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Westside İstanbul, Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortak girişimiyle Şahinler Holding'in arsası üzerinde yükseliyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü!

Şahinler Holding'in arsası üzerine Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortak girişimiyle yapılan Westside İstanbul Beylikdüzü 1.155 adet konut ve 116 adet cadde dükkanından olşuyor.

Astro Beylikdüzü fiyatları!

Ocak, mikrodalga fırın, davlumbaz ve klima gibi beyaz eşyaların yer aldığı Astro Beylikdüzü Konutları'nın teslimleri Temmuz 2015'te gerçekleşecek. Peki Astro Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Şehri Beyaz adres bilgileri!

Beylikdüzü Şehri Beyaz adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 11 blok halinde yükselen Şehri Beyaz projesinde yüzme havuzu, fitness, hamam, yeşil alan, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor...

Beylikdüzü Şehri Beyaz iletişim!

Satış ofisinin 20 gün içerisinde açılması planlanan Beylikdüzü Şehri Beyaz iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 0212 856 00 60. Proje, 134 adet daireden meydana geliyor...

Beylikdüzü Şehri Beyaz ödeme koşulları

Beyazlar Group projesi olarak hayata geçirilen Beylikdüzü Şehri Beyaz ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde konumlanıyor...

Şehri Beyaz Beylikdüzü satılık!

Firma bünyesinde yer alan ödeme planlarından yararlanılan Şehri Beyaz Beylikdüzü satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Beyazlar Grup tarafından inşa edilen projede satışlar başladı...

Şehri Beyaz beylikdüzü teslim Haberi

Şehri Beyaz beylikdüzü teslim

Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projenin arsa alanı 12 bin metrekare olarak belirlendi. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin firma bünyesinde yer alan ödeme planlarından yararlanabildiği Beylikdüzü Şehri Beyaz projesinin satış ofisi 20 gün içerisinde açılacak. 


Lokasyon olarak İhlas Marmara Evleri 2'nin arkasında konumlanan Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2016 yılı içerisinde deniliyor. Projede satış süreci başladı. 


İçerisinde 134 adet dairenin bulunduğu Şehri Beyaz Evleri'nde yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde hayata geçirilen Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna 20 ay sonra cevabı veriliyor. Proje, Beyazlar Group imzası taşıyor. 


Beyazlar Group Şehri Beyaz projesinin sosyal alanları...