27 / 04 / 2024

Şehri Beyaz teslim tarihi

Şehri Beyaz teslim tarihi

White Dream 1, White Dream 2 gibi projeleri hayata geçiren Beyazlar Group tarafından inşa edilen Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 20 ay sonra deniliyor. Projede başlangıç fiyatı 300 bin TL olarak belirlendi...

İstanbul Esenler'de 2 bin konut Temmuz'da teslim!

Türkiye’nin ilk Akıllı ve Güvenli Şehri Esenler’de inşaatı biten 2 bin 108 konut Temmuz ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Bakırköy City'de hemen tapu hemen teslim fırsatı!

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Bakırköy City'de hemen tapu hemen teslim fırsatı sunuluyor. Projedeki son dairelere 24 ay 0 faizle sahip olunabiliyor..

Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında hayata geçirilen projede az katlı konutlar butik şıklıkla bir araya geliyor. Peki Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

Beyaz Park Topkapı Evleri teslim tarihi!

İstanbul'un Avrupa yakasında Topkapı-Davutpaşa bölgesinde inşa edilen Beyaz Park Topkapı Evleri 545 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Beyaz Park Topkapı Evleri teslim tarihi..

Beyaz Park Topkapı güncel fiyat!

Beyaz Park Topkapı güncel fiyat listesi 487 bin TL'den başlıyor. Beyaz Park Topkapı projesinde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Beyaz İnşaat Bakırköy City fiyat!

Beyaz İnşaat Bakırköy City projesinde metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi bu yıl Haziran'da teslim ediliyor...

Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak!

Anahtar teslim için gün sayan Benevre Beytepe projesi, sunduğu sosyal donatı alanları ile de fark yaratmaya devam ediyor. Konseptinde bulundurduğu bir çok yaşam alanını da ev sahipleriyle buluşturacak olan Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak.

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp 2017'de teslim!

Mihmandar Eyüp, iş ve alışveriş merkezlerine, okullara, hastanelere, toplu taşımaya ve Eyüp Sultan Camii’ne yakınlığı ile kusursuz bir alternatif sunuyor. Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp 2017'de teslim...

Evdekifırsat.com'dan ev alana beyaz eşya hediye!

Evdekifırsat.com, Anneler Günü kampanyasıyla portföyünde yer alan projelerden ev sahibi olanlara beyaz eşya hediye ediyor. Evdekifırsat.com herkese peşinatsız ve uygun ödeme koşullarıyla hemen evini teslim ediyor.

Özkayseri İnşaat Trio Plus teslim tarihi!

Özkayseri İnşaat Trio Plus teslim tarihi Eylül 2017 yılı olarak belirtiliyor. Kayseri Yıldırım Beyazıt'ta yer alan Trio Plus Evleri'nde fiyatlar 395 bin liradan başlıyor...

Beyaz Park Topkapı güncel daire fiyatları!

Beyaz Park Topkapı güncel daire fiyatları 468 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 100 milyon lira yatırımla yükselen Beyaz Park Topkapı projesinde daireler 2017 yılı sonunda teslim ediliyor...

Beyaz İnşaat Bakırköy City satış ofisi!

Beyaz İnşaat Bakırköy City satış ofisi irtibat telefonu 0212 542 41 11 olarak belirtiliyor. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilen projenin 2017 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Bakırköy City Evleri teslim tarihi!

Bakırköy City Evleri teslim tarihi 2017 yılının ikinci çeyreği olarak belirtiliyor. Beyaz İnşaat imzası ile yükselen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Şehri Beyaz teslim tarihi Haberi

Şehri Beyaz teslim tarihi

Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projenin arsa alanı 12 bin metrekare olarak belirlendi. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin firma bünyesinde yer alan ödeme planlarından yararlanabildiği Beylikdüzü Şehri Beyaz projesinin satış ofisi 20 gün içerisinde açılacak. 


Lokasyon olarak İhlas Marmara Evleri 2'nin arkasında konumlanan Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2016 yılı içerisinde deniliyor. Projede satış süreci başladı. 


İçerisinde 134 adet dairenin bulunduğu Şehri Beyaz Evleri'nde yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde hayata geçirilen Şehri Beyaz ne zaman teslim sorusuna 20 ay sonra cevabı veriliyor. Proje, Beyazlar Group imzası taşıyor. 


Beyazlar Group Şehri Beyaz projesinin sosyal alanları...