17 / 04 / 2024

Şehri Deniz Kartal nerede

Şehri Deniz Kartal nerede

Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı yeni projesini İstanbul Kartal'da hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Şehri Deniz Kartal Projesi'nde fiyatlar 294 bin 600 TL'den başlıyor. 

Şehrideniz Projesi satışta! Şehrideniz konutları nerede?

Demkay Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor. 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut seçenekleri bulunan Şehri Deniz’de daire büyüklüğü 58-177 metrekare arasında değişiyor. Peki, Şehrideniz projesinde kaç konut var? Şehrideniz konutları nerede?

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakkı Akgün ve Yusuf Aras ortaklığında kuruldu. 

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Ezel Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ezel Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Kumlu tarafından kuruldu.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün Kartal'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı.

Kartal'da çöken binanın enkazındaki deniz kabukları görüntülendi!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın inşasında deniz kabuğu kullanıldığına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. 

Deniz Sahnesi Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Sahnesi Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatun Arat tarafından kuruldu. 

Daire Kartal Tago Architects tarafından tasarlandı!

Tago Architects tarafından Kartal’da, tek bir blok halinde tasarlanan Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire Kartal'daki dairelerin tamamı deniz manzaralı. 

Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Deniz Kartal projesi 2 blokta 176 konut ve 4 villadan meydana geliyor. Fiyatların 294 bin 600 TL'den başladığı proje Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı imzasını taşıyor. Peki Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Deniz Kartal'da 294 bin 600 TL'ye! Yeni proje!

Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı yeni projesini İstanbul Kartal'da hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Şehri Deniz Kartal Projesi'nde fiyatlar 294 bin 600 TL'den başlıyor. 

Afraze Kartal Konutları fiyat listesi!

Afraze Kartal Konutları fiyat listesi indirimli olarak 540 bin TL'den başlıyor. Afraze Kartal projesi, deniz ve adalar manzarasına hakim konumda yükseliyor...

Kartal Bumerang Konutları fiyat!

Kartal Bumerang Konutları fiyat bilgisine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Proje Adalar ve deniz manzarasına hakim konumda yükseliyor...

Şehri Deniz Kartal nerede Haberi

Şehri Deniz Kartal nerede

Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı ile inşa edilecek Şehri Deniz Kartal Projesi'nde; 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor. İstanbul Kartal'da yer alacak projede iki blokta 176 konut ve 4 adet villa bulunuyor.

2019 yılının Eylül ayında teslim edilecek projede arsa alanı 6 bin 360 metrekare, proje alanı 29 bin 700 metrekare, ünite alanı 142 bin 50 metrekare olarak planlandı. Şehri Deniz Kartal projesinde 1+1'den 3+1'e kadar seçenekler sunuluyor. 

 


Daire aralıkları:


 1+1  59 metrekare - 72 metrekare
2+1  97 metrekare - 143 metrekare
3+1  150 metrekare - 177 metrekare


Fiyatların 294 bin 600 TL - 973 bin 225 TL arasında değiştiği Şehri Deniz Kartal projesinde detaylar için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


 
Şehri Deniz...