29 / 03 / 2024

Şehristan Konutları teslim

Şehristan Konutları teslim

Şehristan Konutları'nda yaşam başlıyor. 632 adet daireden meydana gelen projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daireler yer alıyor...

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşamın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? İşte detaylar...

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

İzmir deprem konutları fiilen teslim edilmedi iddiası!

İzmir Depremi Proje Alanı Mağdurları Platformu’ndan Avukat Nilsu Karaman Aktarıcı, İzmir'de deprem konutları teslim töreninde simgesel olarak anahtar teslimi gerçekleştirilmesine karşın teslimlerin fiili olarak hala yapılmadığını iddia etti. 

İzmir deprem konutları teslim edildi! 

İzmir'de depremzedeler için inşa edilen deprem konutları bugün gerçekleşen törenle hak sahiplerine teslim edildi. 

Erzurum'da depremzedeler için inşa edilen konutlar teslim ediliyor!

Erzurum'da depremzedeler için hayata geçirilen konutlar vatandaşlara teslim edilecek.

Diyarbakır Yenişehir'de 33 hak sahibine konutları teslim edildi!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki iki mahallede 44 hektarlık alandaki 943 yapıda 5 etap şeklinde start verilen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, 33 hak sahibine TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtarları teslim edildi. 

Halk GYO Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda anahtar teslimlerine hazırlanıyor!

2021 senesinin ilk yarısında 17.8 milyon TL kâr elden Halk GYO satışları devam eden Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda yer alan daireleri kısa sürede teslim edecek. 

Halk GYO Erzurum Şehristan Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Şehristan Konutları" projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesindeki konutlar teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı ve Pakistan Baitussalam Derneği işbirliğiyle İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesinde savaş mağduru aileler için inşa ettirilen kalıcı konutlar gerçekleştirilen törenle teslim edildi

Erzurum Şehristan Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Erzurum Şehristan Konutları Projesinin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Şehristan Konutları teslim Haberi

Şehristan Konutları teslim

Aile sıcaklığında huzurlu bir yaşam sunan ve Erzurum’un marka projelerine örnek olan Şehristan Konutları’nda anahtar teslimlerine başlandı.

HALK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve ERKONUT ortaklığında hayata geçirilen Şehristan Konutları, Erzurum merkezindeki Yakutiye’de konumlanıyor. Şehristan Konutları’nda dairelerin ve ticari ünitelerin büyük bir kısmının satışı tamamlandı. 

Şehristan Konutları 24 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 13 katlı 13 blok olarak tasarlanan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daireler bulunuyor. Projede toplam 632 adet daire yer alıyor.
 
7/24 güvenlik hizmetinin sunulduğı Şehristan Konutları'nda geniş peyzaj alanlar, ticari üniteler, açık ve kapalı otopark alanları, yönetim ofisleri, oyun parkı, kreş, sauna, hamam ve fitness merkezi, spor alanları bulunuyor. 

Şehristan Konutları, Havalimanı'na 10 kilometre, otogora 8 kilometre, tren garına 5 kilometre, kayak merkezine 10 kilometre, devlet hastanesine 5...