19 / 04 / 2024

Şekerbank gayrimenkul açık artırma

Şekerbank gayrimenkul açık artırma

Eskidji, Şekerbank'ın çeşitli illerde yer alan 587 adet gayrimenkulünü açık artırmayla 21 Eylül'de satışa çıkarıyor. Satışa çıkan gayrimenkullerin fiyatları bin TL'den başlıyor...

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor! Yeni proje!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor. Peki VSancaktepe Merkez projesinde hangi konut tipleri yer alacak? İşte detaylar...

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

Şekerbank tam 11 şehirde personel alımı yapacak! Şehirler ve açık kadrolar açıklandı!

Şekerbank, bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 kentte yapılacak personel alımları için açık kadrolar ve başvuru yeri belli oldu.

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Evi, arsayı online ihalede açık artırma ile satma dönemi başlıyor!

GABORAS, 3 aydır Gayrimenkul Ticaret Platformu’nda sunduğu ve kurumsal şirketlerin gayrimenkullerini ilk kez açık artırma usulüyle satışa çıkarmasına imkan veren ‘online ihale sistemini’ bireysel kullanıcılara sundu.

Kiralık konutlarda açık artırma dönemi başladı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu, bugünkü köşesinde kiralık konut sektörünü ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in konuya ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Oya Armutçu'nun 'Kiralık evde açık arttırma dönemi' başlıklı yazısı... 

Gayrimenkulde açık artırmalı ihale online olarak başladı!

GABORAS toplam 1,35 milyar TL değerindeki 100’ü aşkın gayrimenkulü ‘online ihale piyasasında’ satışa sundu.

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ethan Gökhan Cengiz tarafından kuruldu.

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  Hamıd Reza Shırazı Fard tarafından kuruldu.

Yüksek kiralara 'açık artırma' çözümü!

Türkiye gayrimenkul fiyatlarının yükselişi son 5 senede OECD ülkeleri arasında yüzde 157 artışla ilk sıraya yerleşirken, özellikle İstanbul’da aşırı talep gören yerlerde konut kiralamada “açık artırma” yöntemi başladı. Emlakçılar, uygulamanın daha çok yabancılara yönelik olduğunu belirtti.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Kamu kurumları gayrimenkullerini elektronik ortamda açık artırmayla satabilecek!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'da değişiklik yapıldı. Bu değişiklikle Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'a tabi kamu kurum ve kuruluşları, menkul ve gayrimenkul malları elektronik ortamda açık artırmayla satılabilecek.

Şekerbank gayrimenkul açık artırma Haberi

Şekerbank gayrimenkul açık artırma

Eskidji, Şekerbank'ın gayrimenkullerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. 


Şekerbank'ın çeşitli illerde yer alan 587 adet gayrimenkulü, Eskidji tarafından açık artırma ile satılacak. Gayrimenkul müzayedesi 21 Eylül 2017 Perşembe günü saat 14:00'te yapılacak. 


Bin TL'ye satılık gayrimenkul

Şekerbank'ın satışa çıkan gayrimenkullerinde fiyatları bin TL'den başlıyor ve 900 bin TL'ye kadar ulaşıyor.


Müzayedeye katılacak olan gerçek ve tüzel kişiler; Eskidji’nin müzayede salonuna kuracağı standlar aracılığıyla veya Eskidji’nin Finansbank A.Ş. Güneşli şubesi nezdindeki hesabına her bir taşınmaz için;


1- Muhammen bedeli 100 bin TL’ye kadar olanlar için 1.000 TL,

2- Muhammen bedeli 100 bin 1TL ile 500 bin TL’ye kadar olanlar için 5 bin TL,

3- Muhammen bedeli 500 bin 1 TL ile 1 milyon TL TL arası olanlar için 10 bin TL,

4- Muhammen bedeli 1 milyon 1 TL üzerindekiler...