29 / 03 / 2024

Şekerbank gayrimenkul ihaleleri

Şekerbank gayrimenkul ihaleleri

Şekerbank T.A.Ş. ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 24 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şekerbank 672 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Şekerbank tarafından Eskidiji resmi web sitesinde verilen ilana göre Şekerbank 672 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satışı 26 Aralık Perşembe günü saat 14.00' te gerçekleştirilecek...

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

İki şehirde 3 gayrimenkul satılıyor! 

Hatay ve Adana'da yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 20 Şubat ve 22 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Ankara ve bir şehirde daha 25 gayrimenkul satılacak!

Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 25 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Şubat ve 8 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık 10 gayrimenkul!

Manisa ve Niğde'de yer alan 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 30 Ocak ve 7 Şubat'ta yapılacak.

Ankara ve Edirne'deki 412 gayrimenkul kiraya verilecek! 

Ankara ve Edirne'de bulunan toplam 412 gayrimenkulü kiraya verilecek. Söz konusu kiralama ihaleleri 25 Ocak tarihinde yapılacak.

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul satacak!

Manisa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'daki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihaleleri 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Adese Gayrimenkul'ün vefa sözleşmesine konu taşınmazlarının devir süreci başladı!

Adese Gayrimenkul ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenmiş olan vefa sözleşmelerine ilişkin 388 milyon 7 bi 97 TL ödeme yapıldı ve taşınmazların şirkete devri süreci başlatıldı. 

Gayrimenkullerin icradan satış ihaleleri sil baştan!

TBMM Genel Kurulunda, 5'inci Yargı Paketi'ni kapsayan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi kabul edildi. Teklifle gayrimenkul satış ihaleleri sil baştan düzenlendi.

Şekerbank 53 ilde 253 gayrimenkulü satıyor!

Şekerbank, 53 ilde KDV'den muaf 253 konut, iş yeri ve arsayı açık artırma usulüyle satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 28 Kasım 2019 günü gerçekleşecek.

Eskidji, Şekerbank'ın 262 gayrimenkulünü 26 Eylül’de satışa çıkarıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde 262 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü 26 Eylül 2019 Perşembe günü satışa çıkarıyor...

Şekerbank 52 ildeki 264 gayrimenkulünü satıyor!

Şekerbank’ın 52 ayrı şehirde bulunan ve aralarında tarla, arsa, bağ, bahçe, arsa, dükkan ve konutların olduğu ihtiyaç fazlası 264 gayrimenkulü açık artırma usulü satışa sunuluyor.

Şekerbank gayrimenkul ihaleleri Haberi

Şekerbank gayrimenkul ihaleleri

Şekerbank, ihtiyaç fazlası 738 gayrimenkulü satışa çıkardı. 24 Mart 2016 Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleşecek ihalede, konut, işyeri ve arsalardan oluşan toplam 738 gayrimenkul yer alıyor. Açık artırma yöntemiyle yapılacak ihalede isteğe göre Şekerbank kredisi ile ödeme yapılabilen satışlar KDV'siz gerçekleşecek.


Gayrimenkullerin ihalesi İstanbul Yenibosna'daki Eskidji'de yapılacak. İhale www.eskidji.com internet sitesinden de naklen yayınlanacak.


777 gayrimenkulün yer aldığı iller; Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Siirt, Sivas,...