28 / 03 / 2024

şekerbank taşındı mı

şekerbank taşındı mı

Şekerbank'ın Metrocity'deki genel müdürlük birimleri taşınacak. Şekerbank, yeni genel müdürlük binasına bir an önce taşınmak için, Zincirlikuyu'daki Metrocity'de müdürlük ofisi olarak kullanılan tüm ofislerini satışa çıkardı.

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımında 1 milyon metreküpe yakın enkaz taşındı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da şimdiye kadar yaklaşık 1 milyon metreküp enkaz yerleşim yerlerinden taşındı.

Tahıl Koridoru ile 1,7 milyon ton yük taşındı! Buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tahıl Koridoru Anlaşması çerçevesinde ilk bir ayda, 1 milyon 680 bin 396 ton yük taşınırken, bu yükün yüzde 23'ü Türkiye'ye getirildi. Peki hangi ürünler taşındı? Buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün hangi borsada kaç lira oldu? İşte 4 Eylül 2022 buğday ve arpa fiyat listesi...

Ofisler yazlık evlere taşındı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle birlikte ofisler de yazlık evlere taşındı...

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aleyna Tilki Acarkent’e taşındı!

‘İşte Bu Benim Masalım’ dizisinde rol alan Aleyna Tilki, anne evinden taşındı. 

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

Galata Kulesi'ndeki yıkım meclis gündemine taşındı!

Galata Kulesi’nde başlanan restorasyon çalışmalarını meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, meclise soru önergesi verdi.

Pelin Akil ve Anıl Altan villaya taşındı!

Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, oturdukları siteden müstakil bir villaya taşındı. Pelin Akil ve Anıl Altan'ın yeni evleri iki katlı ve büyük bir bahçeye sahip...

Artvin'de yıkım kararı verilen okul geçici binasına taşındı!

Artvin'de olası bir depremde risk taşıdığı gerekçesiyle yıkım kararı alınarak boşaltılan Gazi Ortaokulu, geçici binasına taşındı...

TürkAkım'dan Avrupa'ya 506,3 milyon metreküp gaz taşındı!

Rusya doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya ileten TürkAkım doğal gaz boru hattı aracılığıyla ocak ayında Avrupa'ya 506,3 milyon metreküp gaz taşındı

Kahramanmaraş'ta yarım kalan inşaat sayısı meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta son üç yılda yarım kalmış inşaat sayısı ve yarım kalma nedenleri meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nden taşındı!

Başbakanlık yaptığı dönemde Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde oturuyordu. Yıldırım’ın Çankaya Köşkü'nden taşındığı öğrenildi.

şekerbank taşındı mı Haberi

şekerbank taşındı mı


Şekerbank T.A.Ş., Metrocity'de müdürlük ofisleri olarak kullanılan A bloktaki ofislerini satışa çıkardı. Şekerbank, yeni genel müdürlük binasına taşınmaya yakın, Metrocity'deki ofisleri satıyor.


Metrocity A blok'taki brüt 720 metrekare alana sahip 2, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ve 14. katlar yeni binasına taşınacak olması nedeniyle satılıyor. Ofislerin satışları tercihen blok ya da kat kat teklif alma usulüyle yapılacak.


Pazarlaması DTZ Pamir & Soyuer tarafından yapılan ofisler için 10 Nisan 2015 tarihine kadar teklifler toplanacak.



Şekerbank Nisan'da yeni binasında


Şekerbank, Metrocity'deki tüm birimleri Nisan ayı içerisinde 4. Levent'teki yeni binasına taşımayı hedefliyor. Loft Mimarlık imzasını taşıyan yeni bina 25 katlı ve Şekerbank'a özel olacak. 




Tel: 0212 231 55 30

Web: