20 / 04 / 2024

Sekinler İnşaat Keçesuyu Evleri adres

Sekinler İnşaat Keçesuyu Evleri adres

Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri fiyat listesi bilgisine göre dairelerin satışları tamamlandı. Banka kredisi kullanılabilen Seçkinler İnşaat Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa projesinde konut teslimleri 2013 yılı içerisinde gerçekleşecek...

Altın 7 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!

Altın ve dolar piyasalarında izlenen dalgalı hava devam ederken, Analistler peş peşe altının 7 gün sonra geleceği rakamı paylaştı. Altın 7 gün sonra bu kadar olacak! Hemen bakın, sonra keşke demeyin! İşte altının 7 gün sonra geleceği seviye...

TOKİ Aydın Söke’de aylık 2.280 TL’ye ev sahibi olun! TOKİ Söke projesinin detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Söke 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Söke projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Söke 2022 ucuz konut projesi...

Altın 7 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!

Altın ve dolar piyasalarında yaşanan hareketlilik devam ederken, Analistler peş peşe altının 7 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Altın 7 gün sonra bu kadar olacak! Hemen bakın, sonra keşke demeyin! İşte altının 7 gün sonra göreceği rakam...

TOKİ'den Aydın Söke'ye 393 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Söke'de 393 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Aydın Söke'de konutlarını alamayan mağdurlar müteahhite dava açtı!

Aydın Söke'de 4 yıl önce yapımına başlanan 2 blok halindeki inşaattan ev satın alan 115 kişi, müteahhitin işi yarım bırakması sebebiyle mağduriyet yaşıyor. 

Keşif İstanbul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keşif İstanbul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Bulut, Serdar Gürpınar, Serhan Çelebi ve Tolga Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020!

TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 ve TOKİ Aydın Söke kura sonucu listesi...

TOKİ Aydın Söke 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar gelirliler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Söke 100 bin konut projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

Keşif Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keşif Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çoban tarafından kuruldu.

Ali Osman Keçici Silis Kumları İmalat İnşaat Madencilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Keçici Silis Kumları İmalat İnşaat Madencilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Keçici tarafından kuruldu.

TOKİ Isparta Keçiborlu 53 konut ihalesi bugün!

TOKİ Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Senir Beldesi Yenimahallesi 53 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sekinler İnşaat Keçesuyu Evleri adres Haberi

Sekinler İnşaat Keçesuyu Evleri adres

Tek blok halinde yükselen Keçesuyu Evleri projesi lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Gaziosmanpaşa ilçesinde konumlandırılıyor. Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri fiyat listesi bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


2013 yılında teslimlerinin yapılması planlanan Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa projesi toplamda 83 adet daireden meydana geliyor.  Proje 7 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Sadece 2 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Keçesuyu Konutlarında yer alan blok 17 katlı olarak tasarlandı. Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri fiyat listesi bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.


Keçesuyu Evleri projesinde güvenlik, sauna, basketbol sahası, fitness center ve voleybol sahası gibi sosyal donatılar mevcut. Gaziosmapaşa Keçesuyu Evleri fiyat listesi kapsamında projedeki konutların tamamı satıldı.


Keçesuyu Evleri satış ofisi ile 0212 649 30 30 no'lu telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Keçesuyu...