11 / 05 / 2024

Şelale Park dükkanları

Şelale Park dükkanları

Tuzla Belediyesi'nin 2014 yılı faaliyet raporu kabul edildi!Meclis Başkan Vekili Ahmet Çabuk’un başkanlığında yapılan toplantıda belediyenin 2014 yılı faaliyet raporu Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından slayt eşliğinde sunuldu.

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat!

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat listesi konum ve metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Fuzul İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Botanik Parkı’na 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

Bahçeşehir Park Gölet'te dükkanlar 15 ay sonra satışta!

Bahçeşehir Park Gölet projesinde dükkanlar 15 ay sonra satışa sunulacak. Atmaca Grup tarafından inşa edilen Bahçeşehir Park Gölet'te daireler 1 milyon 700 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Meydan Dükkanları'nda 225 ticari üniteye teklif geldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığınca açık artırma usulü ile satışa sunulan Park Mavera'nın Meydan Dükkanları'ndaki 225 adet ticari üniteye teklif geldi.

Başakşehir Meydan Dükkanları ne zaman teslim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Meydan Dükkanları'nın ön talep süreci devam ediyor. Peki Başakşehir Meydan Dükkanları ne zaman teslim edilecek?

Emlak Konut Meydan Dükkanları nerede?

Teslimleri 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek olan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor. Peki Emlak Konut Meydan Dükkanları nerede?

Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim!

Meydan Dükkanları 65 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede yer alan ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiyor. İşte Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim bilgileri...

Emlak Konut Meydan Dükkanları fiyatları!

Ön talep süreci devam eden Meydan Dükkanları 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunuyor. Proje mağaza ve dükkanlardan oluşuyor. İşte Emlak Konut Meydan Dükkanları fiyatları...

Başakşehir Meydan Dükkanları ödeme seçenekleri!

Başakşehir Kent Merkezi'nde yer alan, Taksim Meydanının iki katı büyüklüğünde planlanan "Meydan Dükkanları" projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile İnşa ediliyor. Meydan Dükkanları Başakşehir fiyatları 240 bin TL’den başlıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları'nda 13 Mart'a kadar talep toplanacak!

Türkiye'nin ilk planlı kent meydanında hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesi, küçük büyük tüm yatırımcıların dikkatini çekiyor. Projedeki ünitelerin büyüklüğü 40 metrekare ile 2113 metrekare arasında değişiyor.

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları!

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları 15 Mart'ta gerçekleştirilecek olan açık artırma için ön talep toplamaya devam ediyor. Projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir!

Ön talep toplamaya devam eden Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir projesi 65 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Meydan Dükkanları Başakşehir satılık!

Meydan Dükkanları Başakşehir satılık dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa edilen proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede yer alıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları fiyat listesi!

Başvurular için herhangi bir ön şart aranmayan Meydan Dükkanları projesi cadde ve teras dükkanları ile cadde ve teras mağazalarından oluşuyor. İşte Başakşehir Meydan Dükkanları fiyat listesi...

Şelale Park dükkanları Haberi

Şelale Park dükkanları


Tuzla Belediyesi’nin 2014 yılı faaliyet raporu, Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısının 3. birleşiminde görüşüldü. Meclis Başkan Vekili Ahmet Çabuk’un başkanlığında yapılan toplantıda belediyenin 2014 yılı faaliyet raporu Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından slayt eşliğinde sunuldu. Tuzla Belediyesi’nin stratejik amaçları doğrultusunda gerçekleştirilen hizmetleri anlatan Başkan Yazıcı, “Jeopolitik konumu gereği İstanbul’un en ucunda olmasına rağmen hiçbir şeyin eksikliğini hissettirmeden Tuzla’da yaşayan herkese dolu dolu bir hizmet zinciri oluşturduk. Tuzla’da sosyal belediyecilik anlayışını yerleştirmeyi ve bu anlayışla yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturma düşüncesini ortaya koyduk. Yüksek hayat kalitesiyle lider bir belediye olma yolunda ilerliyoruz. Kurumsal, sosyal, kentsel gelişim çalışmaları olmak üzere 3 ana stratejik amaç belirledik ve hizmetlerimizi bu üç ana amaç çerçevesinde yerine getirdik.” dedi.  


Bütçenin Yarısı Yatırıma 

Bütçenin yüzde...