26 / 04 / 2024

selçuk belediyesi satılık arsa ihalesi

selçuk belediyesi satılık arsa ihalesi

İzmir Selçuk Belediyesi arsa ve otel binası satmak üzere ihaleye çıktı.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Selçuk Belediyesi hamam ve dükkanları kiraya veriyor!

Selçuk Belediyesi'nin mülkiyetinde olup boş durumdaki 7 adet taşınmaz 10 yıl süreyle, olmak üzere, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’nci maddesi uyarınca açık arttırma suretiyle yapılacak ihale ile kiraya verilecek...

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi açıldı!

Selçuk Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Evi’nde ilk kurslar verilmeye başlandı.

Selçuk Belediyesi Kültür Merkezi Proje Tasarım Yarışması sonuçlandı!

Selçuk Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi Mimari Proje Tasarım Yarışması sonuçlandı. Serbest, ulusal ve tek kademeli olarak yapılan yarışmada 299 adet şartname satın alındı.

İzmir Selçuk'taki sera, mezarlık oluyor!

İzmir'in Selçuk ilçesinde Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından kullanılan seranın yerine mezarlık yapılacak

Selçuk Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi için yarışma başlattı!

Selçuk Belediyesi eski soğuk hava deposu yerine yapılacak Kültür ve Gençlik Merkezi için bir mimari proje yarışması açtı.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Şanlıurfa TOKİ Maşuk satılık daire!

Şanlıurfa TOKİ Maşuk satılık daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlıyor. Konutların 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Selçuk Belediyesi'nden 5 yeni park!

Selçuk Belediyesi, ilçe merkezi ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında oyun gruplarının yerleştirildiği çalışmalar kapsamında ayrıca ilçe genelindeki park ve yeşil alanlardaki çalışmalarını kapsamlı bir şekilde yürütüyor

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu satılık daire!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları 23 Kasım 2015 tarihinde başlayacak olan projede 9 bin 102 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire!

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı. Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle yapacağı konut projesini hayata geçiriyor.

selçuk belediyesi satılık arsa ihalesi Haberi

selçuk belediyesi satılık arsa ihalesi

Atatürk Mahallesi'nde bulunan  4 bin 451 metrekare alanlı arsa ve üzerindeki otel binası  kapalı teklif usulü artırma suretiyle ihalede satılacak.


26 Şubat saat 14.30'da Encümen Toplantı Salonunda yapılacak ihalede, tahmin bedel  5 milyon 527 bin 808 YTL olarak belirlendi. Katılımcılardan  geçici teminat tutarı olarak 165milyon 834 bin 24 YTL alınacak