29 / 03 / 2024

Selçuk Çelik kimdir

Selçuk Çelik kimdir

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "İstanbul'da Çekmeköy ve Beykoz'da yeni projeler için çalışmalarımız devam ediyor. NewYork ve Almati, Kazakistan'da iki yeni projemiz 2020'nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak" diye konuştu.

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklandı!

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

Nef Satış Müdürü Selçuk Çelik evleniyor!

Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdürü olan Selçuk Çelik, Gizem Önürmen ile dünya evine giriyor. Çiftin düğün töreni 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü yapılacak. 

Nef son 3 yılda 60'tan fazla ödül aldı!

Nef Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, hem satış hem pazarlama hem de kurumsal sosyal sorumluluk alanlarında elde ettikleri pek çok ödülle işlerini iyi yaptıklarının sağlamasını aldıklarını belirtiyor.

Meklas Group 2 yılda 15 milyon dolar yatırım yapacak!

Geçen yıl başlattığı yatırım hamlesini bu yıl da sürdüren Meklas Group, toplam 15 milyon dolarlık yatırım yapacak. Yıl sonuna kadar bir milyon 350 bin adet üretim hedefleyen grup, Ar-Ge merkezi olmayı planlıyor..

Nef, bugüne kadar 16 proje hayata geçirdi!

2010 yılından bugüne gelen süreci markalaşma dönemi olarak gördüklerini söyleyen Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik, artık büyüme ve globalleşme dönemine girdiklerini belirtiyor. Nef, bugüne kadar 16 proje hayata geçirdi...

Selçuk Çelik kimdir?

Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik kimdir? Selçuk Çelik sektöre ne zaman ve nasıl atıldı? Selçuk Çelik ne zamandan beri Nef bünyesinde çalışıyor? İşte Selçuk Çelik'in biyografisi...

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Nef Satış Müdürü Selçuk Çelik evleniyor!

Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdürü olan Selçuk Çelik, Gizem Önürmen ile dünya evine giriyor. Çiftin düğün töreni 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü yapılacak. 

İzmir Selçuk'a yatırım yağacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Hükümetimiz tarafından yapılan yatırımlarla Selçuk’ta yeni bir dönem başlayacak” diye konuştu

Konya'nın Selçuk ve Karatay ilçelerinde dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Selçuk ilçesi Musalla Bağları ve Fatih mahalleleri ile Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi (2. Kısım) ve Fevzi Çakmak Mahallesi (1. Kısım) sınırları dahilinde kalan bazı belirli alanlar, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

İzmir Selçuk Mahallesi sakinleri yeni merdiven istiyor!

İzmir'in Konak İlçesi'nde Selçuk Mahallesi'nde yaşayanların, özellikle de okula giden çocukların kullandığı, 652 Sokak'taki merdivenlerin kırılan taşlarının yenilenmemesi tepki çekti

Konak Selçuk Mahallesi'nde merdiven tepkisi!

İzmir'in Konak İlçesi'nde Selçuk Mahallesi'nde yaşayanların, özellikle de okula giden çocukların kullandığı, 652 Sokak'taki merdivenlerin kırılan taşlarının yenilenmemesi tepki çekti

Selçuk Üniversitesi atıksu tesislerini kontrol edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Selçuk Üniversitesi (SÜ) arasında imzalanan protokolle “Ülke Genelindeki Evsel/Kentsel Atık Su Arıtma Tesislerinin Mevcut Durumunun Tespiti, Revizyon İhtiyacının Belirlenmesi Projesi (TÜRAAT) başlatıldı.

İzmir Selçuk’a katı atık transfer merkezi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hizmet verdiği ilçelerdeki çevre projelerine bir yenisini daha ekliyor. Selçuk'ta hayata geçirilecek katı atık transfer merkezi, benzerlerinden farklı olarak tamamen kapalı sistemle çalışacak ve aynı anda 2 TIR’a birden aktarım yapılabilecek.

Yooistanbul'un reklam yüzü Selçuk Yöntem oldu!

Ortaköy-Ulus-Zincirlikuyu aksında hayata geçirilen ve lüks yaşam tarifinin anlatıldığı yooistanbul’un reklam filminin yüzü ünlü oyuncu Selçuk Yöntem oldu…

Konya Selçuk Üniversitesi'nin yeni binası açıldı!

Konya Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yeni binası açıldı.

İzmir Selçuk'taki sera, mezarlık oluyor!

İzmir'in Selçuk ilçesinde Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından kullanılan seranın yerine mezarlık yapılacak

Selçuk Özdağ'dan büyükşehirlere demokrasi meydanı önerisi!

AK Parti Manisa Milletvekili ve FETÖ/PDY Darbe Girişimi Meclis Araştırma Komisyonu Başkanvekili Selçuk Özdağ, büyükşehirlere 'demokrasi meydanı' kurulmasını önerdi.

İzmir Selçuk'a modern eğitim merkezi geliyor!

Selçuk Belediyesi, eski Halk Eğitim Merkezi'nin bulunduğu alana modern kütüphane, etüt merkezi ve çocuk trafik eğitim parkı yaptıracak.

Selçuk Çelik kimdir Haberi

Selçuk Çelik kimdir

Konut kredi faiz oranlarının yüzde 1 'in altında olduğu yıllarda konut satışlarında hep rekorlar kırıldığını söyleyen Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "Bu anlamda sektörün 2019'dan daha iyi geçeceğini düşünüyorum" dedi. Akşam Gazetesi'nden Future Trends ekinde yer alan habere göre; Çelik Nef Global markası altında Londra'da iki projeye başladıklarını hatırlatarak, "2020 yılında da Nef Global çatısı altında yatırımlara devam edeceğiz. NewYork ve Almati, Kazakistan'da 2 yeni projemiz 2020 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkacak. İstanbul'da ise Çekmeköy ve Beykoz'da yeni projeler için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

1- Gayrimenkul sektörü 2019 yılını nasıl geçirdi. 2019'da sektörü etkileyen en önemli faktörler neler oldu?
Durgun başlayan 2019 yılının ikinci yarısı gayrimenkul sektöründe az da olsa bir toparlama gördük. Aslında 2019 yılına KDV indirimi, tapu harcı...