19 / 04 / 2024

Selçuklu Evleri fiyat

Selçuklu Evleri fiyat

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, hızla gelişen Sultanbeyli’de uygun fiyatlı daire sahibi olma seçeneği sunuyor.

Selçuklu Evleri'nde Ramazan Bayramı fırsatı!

Yapı Yatırım ve Aziz Gayrimenkul ortaklığında Sultanbeyli'de inşa edilmekte olan Selçuklu Evleri projesinde faizsiz komisyonsuz 29 ay vade ile ödeme yapılabiliyor..

Selçuklu Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL'ye daire!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, hızla gelişen Sultanbeyli’de uygun fiyatlı daire sahibi olma seçeneği sunuyor.

Selçuklu Evleri adres bilgileri!

Selçuklu Evleri adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede sauna, fitness center, hobi odası, çocuk oyun alanları, kamelyalar, kafeler, güvenlik ve 193 araçlık otopark bulunuyor...

Selçuklu Evleri fiyat!

Selçuklu Evleri fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 193 adet konuttan meydana gelen Selçuklu Evleri projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Selçuklu Evleri fiyat!

Selçuklu Evleri fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 193 adet konuttan meydana gelen Selçuklu Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Selçuklu Evleri'nde 304 bin TL'ye 3+1!

İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli'de Yapı Yatırım imzası ile hayata geçirilen Selçuklu Evleri projesi 13 bin 935 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 304 bin TL'den başlıyor.

Selçuklu Evleri'nde 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli bölgesinde hayata geçirilen Selçuklu Evleri projesi Yapı Yatırım tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.

Selçuklu Evleri fiyat!

Selçuklu Evleri fiyat bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. 13 bin 935 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Selçuklu Evleri Sultanbeyli toplam 193 adet konuttan meydana geliyor

Selçuklu Evleri projesinde 250 bin TL'ye 2+1! 0 faizle!

Sultanbeyli'de yer alan Selçuklu Evleri projesindeki dairelerden 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Projede faiz vadelendirme ya da banka kredisi kullanılıyor.

Selçuklu Evleri Sultanbeyli projesinde satışlar başladı!

Sultanbeyli'de Yapı Yatırım tarafından hayata geçirilen Selçuklu Evleri projesinde satışlar başladı. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salondan meydana geliyor.

Selçuklu Arma Vita’da teslimler Aralık 2020’de!

Konya Selçuklu’da inşa edilen Arma Vita Evleri'nde fiyatlar 324 bin TL ile 430 bin TL aralığında değişiyor. Evlerin anahtar teslimleri ise Aralık 2020’de yapılacak.

Selçuklu TOKİ fiyat listesi 2019!

Selçuklu TOKİ fiyat listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

"Seha Yapı'dan Kazandıracak proje" sloganı ile ön talepleri toplanmaya başlanan 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesi fiyat ve ödeme avantajı sunuluyor. 

7 Renk Selçuklu'da lansman öncesi fiyat avantajı!

"Seha Yapı'dan Kazandıracak proje" sloganı ile inşa edilen 7 Renk Selçuklu'da ön talep toplanıyor. 7 Renk Selçuklu'da lansman öncesi fiyat avantajı sunuluyor..

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesinde fiyat avantajı sunuluyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi...

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018!

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Selçuklu Vadi projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 

Selçuklu Vadi Sancaktepe fiyat!

Selçuklu Vadi Sancaktepe fiyat listesi 500 bin TL'den başlıyor. Selçuklu Vadi Evleri'nde teslimler bu yıl Haziran ayında yapılıyor...

Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2017!

Taşyapı İnşaat ve Selçuklu Turizm imzası taşıyan Koru Evleri’nde ortalama metrekare satış fiyatı 5 bin 600 dolar olarak belirlendi...

Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2016!

Taşyapı ve Selçuklu Turizm ve İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Koşuyolu Koru Evleri 210 daireden oluşuyor. Koşuyolu Koru Evleri fiyat bilgisi 2016...

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim!

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Yapı Yatırım Selçuklu Evleri Projesi!

Yapı Yatırım Selçuklu Evleri Projesi İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde hayata geçiriliyor. Peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılan projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

Selçuklu Evleri'nde 3+1'ler 365 bin TL'ye!

3 blokta yer alan 193 konuttan meydana gelen Selçuklu Evleri projesinde 2 bin 270 metrekare inşaat alanı 4 bin 500 metrekare otopark alanı ve 7 bin 165 metrekare yeşil alan bulunmakta.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde 2+1'ler 295 bin TL'ye!

Sultanbeyli'de hızla yükselen Selçuklu Evleri projesinde 22 ay vade farksız taksit veya yüzde 7 indirimli ödeme seçeneği ile ev sahibi olmak mümkün.

Selçuklu Evleri fiyat Haberi

Selçuklu Evleri fiyat

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, hızla gelişen Sultanbeyli’de uygun fiyatlı daire sahibi olma seçeneği sunuyor.  


Metrekaresi ortalama 2 bin 500 lira


Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile yükselen Selçuklu Evleri’nden ev sahibi olanlar, 3. köprünün Sultanbeyli Alemdağ ve Mevlana mahallesinde yer alan çıkışları Anadolu yakasında yer alan en önemli otoyol bağlantıları haline gelmesi ile emlak yatırımında kazanç sağlayacaklar. Üsküdar – Taşdelen arasında çalışmaları devam eden metro bölgenin erişilebilirliğini artırması beklenirken,    Kadıköy – Kartal metrosunun da bölgeye bağlanacak olmasıyla Sultanbeyli – Taşdelen – Sancaktepe bölgesi erişilebilirlik açısından da avantajlı hale gelecek.


Yükselen bölge Sultanbeyli’de inşa edilen “Selçuklu Evleri” Selçuklu mimarisi ile site hayatının konforu bir arada sunuluyor....