27 / 04 / 2024

selective prestige daire fiyatları

selective prestige daire fiyatları

Ümraniye Selective Prestige'de yer alan son dairenin satış süreci devam ediyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Selective Prestige daire fiyatları!

Selective Prestige daire fiyatları bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Şerifali Selective Prestige Konutlarında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor...

Selective Prestige daire fiyatları!

Selective Prestige daire fiyatları kapsamında yer alan 59 metrekarelik alana sahip olan 1 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 207 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor

Selective Prestige daire fiyatları!

Selective Prestige daire fiyatları 1+1'lerde 261 bin lira ile 264 bin lira arasında değişiyor. Alper İnşaat Selective Prestige'de banka kredisi kullanılabiliyor...

Prestige Konutları'nda 24.1 milyon TL'ye satılık 3 daire!

İstanbul Anadolu 5. İcra Dairesi, Üsküdar'da bulunan Prestige Konutları'nı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 142 bin TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Prestige Evleri’nde fiyatlar 600 bin TL’den başlıyor!

Büyükçekmece’de Prestige Group imzasıyla yükselen prestij evlerinde daire fiyatları 600 bin TL’den başlıyor. Daireler ise hemen teslim ediliyor…

Kartal Asia Prestige satılık daire!

Çifçi Çelebi Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Asia Prestige Evleri 19 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Kartal Asia Prestige satılık daire tipleri 3+1 olarak dizayn ediliyor.

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Selective Blue'da avantajlı ön talep dönemi sürüyor!

Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Ön talep süreci ve avantajlarından faydalanmak isteyenler için 1+1 ile 4+1 arasında farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Selective Blue'da adalar manzaralı daireler için ön talep toplanıyor!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor.

Selective Blue: Denize ve adalara komşu bir hayat!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Proje Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Selective Blue projesi ön talep topluyor!

Deniz ve adalar manzarasına sahip Selective Blue’da zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. %79’luk kısmı açık ve yeşil alana ayrılan proje lüks, manzara ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

Kartal Selective Blue'da ön talep avantajı!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci başladı! 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri bulunan proje, göz alıcı mimarisiyle de ön plana çıkıyor.

Selective Blue'da ön talep dönemi başladı!

Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Proje kalite, lüks, manzara, konfor ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

Selective Blue'da hayata denizden başlayın!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Proje Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından yükseliyor.

Selective Blue’da ön talep avantajları sürüyor!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Kartal sahilinde inşa edilen Selective Blue projesinde ön talep dönemi başladı.

Kartal sahilde Selective Blue'da ön talep dönemi sürüyor!

Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Selective Blue Projesi 7 bin 790 metrekare alana sahip. Ön talebi toplanan projede 4 farklı daire tipi mevcut.

selective prestige daire fiyatları Haberi

selective prestige daire fiyatları


Selective Prestige projesi Ümraniye Şerifali bölgesinde yükseliyor. Proje Alper İnşaat imzası taşıyor.


119 konutun yer aldığı Ümraniye Selective Prestige 3 bin 700 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Ümraniye Selective Prestige'de yer alan son 1 oda 1 salon dairenin satış fiyatı 235 bin TL olarak belirlendi. 


Ümraniye Selective Prestige projesindeki dairelerin alanları 59 metrekareden başlıyor ve 142 metrekareye kadar yükseliyor. 


Tek blok halinde yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Selective Prestige Ümraniye projesinin 2014 sonunda teslim edilmesi planlanıyor.


Selective Prestige Ümraniye iletişim

Telefon: 0 539 692 52 49

Web Adresi: www.selectiveprestige.net

Ceren...