28 / 03 / 2024

selen soyder toplagan sayışman çifti nerede oturacak

selen soyder toplagan sayışman çifti nerede oturacak

Sürpriz evlilik kararı alan Selen Soyder ve Tolgahan Sayışman çifti ne yapacağını bilmiyor

Pucca'dan ev sahiplerine savaş: Evdeki rutubetten ağrımayan kemiğim kalmadı, sonuna kadar yasal haklarımı kullanacağım! 

Fenomen yazar Pucca'nın başı ev sahipleriyle dertte. Ev sahiplerinin farklı iddialarla eleştirdiği Selen Pınar Işık, yeni bir açıklama yaptı ve yasal haklarını sonuna kadar kullanacağını belirtti. 

Ev sahibiyle papaz olan PuCCa, Tuba Ünsal'a da aynı şeyi yaşatmış!

Pucca isimli sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın ev sahibi aylardır kira alamadığını öne sürmüş ve sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapmıştı.  Pucca'nın eski ev sahibi olan Tuba Ünsal'dan da konuyla ilgili bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Ev sahibi '16 aydır kira ödemiyor' demişti, Fenomen yazar Pucca'dan cevap geldi!

Sosyal medyada 'Pucca' olarak bilinen Selen Pınar Işık'ın ev sahibi olduğunu söyleyen Jale Tuncer yaptığı paylaşımda ünlü sosyal medya fenomeninin 16 aydır kira ödemediğini açıklamıştı. Söz konusu paylaşıma Pucca'dan yanıt geldi...

Fenomen yazar Pucca'nın ev sahibinden isyan! İddiaları duyanlar inanamadı!

Pucca adıyla bilinen fenomen yazar Selen Pınar Işık'ın ev sahibi resmen isyan etti. 16 aydır kirasını alamadığını söyleyen ev sahibi evine zarar verildiğini de dile getirdi. 

Aylin Selen kimdir? Aylin Selen ne iş yapmaktadır? 

Aylin Selen TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesidir. Aylin Selen, 1991 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra çalıştığı firmaları takiben 1994 senesinde Akfen Grubu’na geçmiştir.

Tenfour Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tenfour Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Efsun Gürsoy Önalp ve Selen Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Selen Salebci, Ebrü Damla Bostancı ve Sude Yaşa Artum ortaklığında kuruldu.

Hss Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hss Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Selen Merve Karaağaç tarafından kuruldu. 

Ev sahipleri ve kiracılara önemli uyarı! O ceza yanlış kişiye kesiliyor

Depremin ardından kaçak yapılara yönelik denetimler sıkılaştı. Bu kapsamda imara uygun olmayan yapılara ilişkin cezalar uygulanıyor. Bu süreçte kimi zaman cezanın yanlış kişiye uygulandığını ifade edilirken Avukat Selen Karataş'tan önemli açıklama geldi.

A Rota İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Rota İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasret Selen tarafından kuruldu.

Sintek Yurt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintek Yurt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Avcılar’da  500  bin TL sermaye bedeli ile Yener Selen tarafından kuruldu.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Esra Mutlu'nun, yatırımcı ilişkileri bölüm üyeliğine Koray Beşok'un atanmasına ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi. 

Selen Beytekin: Konserden çıkıp, şantiyeye giderdim!

İnşaat mühendisi, mimar ve caz sanatçısı Selen Beytekin, Dünya Caz Günü'nda kendi hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu....

selen soyder toplagan sayışman çifti nerede oturacak Haberi

selen soyder toplagan sayışman çifti nerede oturacak
Lale Devri dizisinin iki güzelinden önce Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayıp sonra Selen Soyder ile evliliğe yelken açan Tolgahan Sayışman imza için gün sayıyor. Şişli'deki bir rezidansta oturan Sayışman, sevgilisiyle rahat edebileceği geniş bir ev için arayışa başladı. Çift, önceki gün Astoria'da dairelere...