26 / 04 / 2024

Selendi projeleri 2016

Selendi projeleri 2016

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Manisa genelinde kanalizasyon hatlarını yenilemeye devam ediyor. MASKİ ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Selendi en çok kanalizasyon hattı döşenen üçüncü ilçe oldu.

Manisa Selendi projeleri masaya yatırıldı!

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti, görüşmede 2016 yılında Selendi’de yapılacak olan projeler ve devam eden çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

Selendi projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde incelemek üzere Selendi’de temaslarda bulundu.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Manisa Selendi projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında konuk etti. Başkan Ergün, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ile birlikte ilçeye kazandırılacak projeleri konuştuklarını belirtti.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

2016 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları, Eylül ayında yeni projelerini lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte satışa çıkacak konut projeleri...

Manisa Selendi modern yollara kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 2016 asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte Selendi ve Kula’da eski yol olarak bilinen 42 kilometre uzunluğundaki yolda başlatılan ‘sıcak asfalt çalışması’ devam ediyor.

Archiprix-TR 2016'ya başvurular başladı!

Türkiye’de mimarlık alanındaki en iyi diploma projelerini seçmek üzere Yapı-Endüstri Merkezi ve Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı ortaklığıyla bu yıl 21. kez düzenlenen ulusal mimarlık öğrencileri bitirme projeleri yarışması “ARCHIPRIX-TR 2016”ya başvurular başladı.

CNR Expo 2016 Fuarı 17 Kasım'da gerçekleşecek!

CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı fuarı tanıtım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. CNR Emlak Fuarı bu yıl 17-20 Kasım 2016 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

Iglo Architects'ın iki projesi The Plan Awards 2016'da finale kaldı!

Iglo Architects, The Plan Awards 2016’da iki projesiyle finalist oldu. Iglo Architects tarafından tasarlanan ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi ile Ortana Fabrika ve Yönetim Binası projeleri “Production” kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.

Selendi projeleri 2016 Haberi

Selendi projeleri 2016


MASKİ, 17 ilçede öncelikli olarak başladığı projelerini tamamladı. Bu kapsamda Selendi’ye 2014-2015 yılları arasında 10.133 metre kanalizasyon hattı döşendi. Bu rakam 2 yıllık süreç içerisinde Manisa Merkez ve Sarıgöl’den sonraki en yüksek metraj oldu. 95 mahalle kapsamında hazırlanan proje ile yatırımlarına hız kesmeden devam eden MASKİ, ihale aşamasında olan Selendi’deki; Avlaşa, Çamyayla, Aşağıgüllüce, Halılar, Mıdıklı ve Tepeynihan Mahalleleri’ne de kanalizasyon hattı döşeyecek.

İl genelinde altyapı sorunu yaşayan mahalle bırakmayacağız


MASKİ Genel Müdürlüğü uzak yakın demeden çalışmalarına devam ederken, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı da çalışmalarında hız kesmiyor. Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, Selendi’de yaptıkları altyapı yatırımları ile ilgili açıklamalar yaptı. Patel, “Göreve başladığımızdan günden beri ilimizde altyapı sorunu yaşayan bölgelerin sorunlarını tespit edip, sorunları çözmek için çalışmaya devam ediyoruz. Hazırladığımız projelerimizde Selendi’de 10.000...