18 / 04 / 2024

Selenium Ataköy Konutları iletişim

Selenium Ataköy Konutları iletişim

Lokasyon olarak Kültür Üniversitesi'nin Yenibosna Kampüsü yanında inşa edilen Ataköy Selenium ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılı ilk çeyreği deniliyor. 321 konutun yer aldığı proje, Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla konumlanıyor...

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Selenium Ataköy'de 990 bin TL'ye!

Selenium Ataköy'de mobilyalı 1+1 sıfır daireler alıcısını bekliyor. Satış bedeli 990 bin TL olan projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde daireler yer alıyor.

Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları fiyat!

1.401 daire ve otelden meydana Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları'nda fiyatlar 8 bin dolardan başlıyor. Proje 20 katlı 4 blok şeklinde dizayn ediliyor.

Nef Ataköy Konutları güncel ödeme kampanyası!

Nef Ataköy Evleri, Timur Gayrimenkul imzası ile Ataköy'de konut, ofis, mağaza ve otel olarak yükseliyor. Nef Ataköy projesinde yüzde 20 peşinatla ev sahibi okunabiliyor...

Selenium Ataköy’den sanata ve sanatçıya destek!

Selenium Ataköy’ün girişine “Showroom” adıyla bir sanat galerisi kurdu. Showroomun ilk etapta 13 sanatçının 40 eserinden oluşan bir sunumun sergilenecek.

Selenium Ataköy’de yaşam başladı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de alışılagelmişin dışında ikonik bir mimariyle inşa ettiği projesi Selenium Ataköy’de daire sahipleri, yeni hayatlarına başladılar.

Arda Turan, Selenium Ataköy’deki 1+1 eve 766 bin TL ödedi!

Barcelona Futbol Kulübü’nde top koşturan Arda Turan, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Futbolcu, en son Selenium Ataköy’den ev satın aldı.

Arda Turan, Selenium Ataköy'den ev aldı!

Dünyanın ünlü futbol kulüplerinden Barcelona’da futbol kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren Arda Turan, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’deki ikonik projesi Selenium Ataköy’den ev sahibi oldu.

Selenium Ataköy'de teslimler başladı!

Aşçıoğlu, İstanbul’un kalbi Ataköy’de tamamladığı ikonik projesi Selenium Ataköy’de konutların teslimine başladı.

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Aşçıoğlu İnşaat Grubu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA'yı tercih etti.

Selenium Ataköy iklimlendirmede Daikin'i tercih etti!

Daikin VRV IV, Selenium Ataköy sakinlerine, akıllı enerji yönetiminden uzaktan internet erişimine kadar bir dizi ayrıcalıkla verimlilik ve tasarruf değerleri yüksek iklimlendirme keyfi yaşatacak.

Selenium Ataköy yüksek tavan özelliğiyle ferah bir yaşam sunuyor!

Aşçıoğlu tarafından İstanbul'un en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Ataköy'de yükselen Selenium Ataköy, yüksek tavan ve cam kullanımının sunduğu avantajla birlikte aileler için ferah ve keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Selenium Ataköy Konutları iletişim Haberi

Selenium Ataköy Konutları iletişim

Toplam 130 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Ataköy Selenium ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, 321 daireden oluşuyr. 


Selenium Ataköy Evleri; spor sahaları, fitness center, çok amaçlı stüdyo alanı, spa, pilates alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, yürüyüş alanı, yüzme havuzları, kütüphane, peyzaj alanları, depo alanları gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Atatürk Havalimanı ve Ataköy Marina'ya 5 dakika mesafede yükselen Ataköy Selenium ne zaman teslim edilecek sorusuna 24 ay sonra deniliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Ataköy bölgesinde konumlanıyor. 



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden oluşan Selenium Ataköy Evleri, Kültür Üniversitesi'nin Yenibosna Kampüsü yanında yükseliyor. 


Konut fiyatlarının metrekare bazında...