27 / 04 / 2024

Selenium X

Selenium X

Müteahhitliği işi bilmeyen insanların yapmaması gerektiğini belirten Yaşar Aşçıoğlu, "Saçını kuaföre emanet ederken prova isteyen, canını emanet ettiği müteahhitten geçmiş aramıyor. Bu acıdır ve yanlıştır" dedi

Ataköy Selenium Retro teslim tarihi!

Lansmanı 13 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek olan Selenium Retro 47 bin 500 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. İşte Ataköy Selenium Retro teslim tarihi...

Selenium Retro fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Selenium Retro fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılının 3. çeyreğinde gerçekleşeceği projenin Marmara Denizi'ne ve E-5 Karayolu’na cephesi bulunuyor.

Selenium Retro Ataköy Projesi!

2 blok şeklinde yükselen Selenium Retro Ataköy Projesi içerisinde konut ve ofisler bulunuyor. Selenium Retro Ataköy Projesi toplam 47 bin 500 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro satılık!

Toplam 47 bin 500 metrekare inşaat alanında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro satılık bağımsız birimler LEED Sertifikalı olarak hayat geçiriliyor.

Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri!

Marmara Denizi’ne bakan konut bloğu bulunan projede ön talep toplamaya devam ediyor. Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 661 01 16 olarak belirlendi.

Selenium Retro Ataköy satış tarihi!

Ön talep toplamaya devam eden proje 1000 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanından meydana geliyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Selenium Retro Ataköy satış tarihi 13 Mayıs olarak belirlendi.

Selenium Retro projesi 13 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası’nın her geçen gün değişen ve gelişen yaşam merkezi Ataköy’de hayata geçireceği yeni ofis ve konut projesi Selenium Retro’yu satışa çıkarıyor.

Selenium Ataköy'de son daireler satışta!

Aşçıoğlu projesi Selenium Ataköy, satışa çıktığı tarihten bu yana yüzde 75 satış oranına ulaştı. Projede son dairelerin satış süreci devam ediyor.

Selenium Ataköy Evleri'nde satışların yüzde 75'i tamamlandı!

Aşçıoğlu İnşaat'ın Ataköy'deki rezidans projesi Selenium Ataköy'de satışların yüzde 75'i tamamlandı. 15 ay sonra kapılarını açacak Selenium Ataköy, üç blok halinde loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 321 daireden oluşuyor.

Selenium Ataköy Evleri'nin yüzde 75’i satıldı!

Aşçıoğlu’nun şehir yaşamına yeni bir tanım kazandırmayı hedefleyen projesi Selenium Ataköy, yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Satışa çıktığı tarihten bu yana yüzde 75 satış oranına ulaşan Selenium Ataköy’de, 15 ay sonra yaşam başlayacak.

Selenium Retro Ataköy'de satışlar ne zaman başlayacak?

Mart ayında satışa çıkması planlanan Selenium Retro Ataköy projesinde satışlar ertelendi. Ön talep sürecinin devam ettiği Selenium Retro Ataköy projesinde satışlar Nisan'ın ilk haftasında başlayacak.

Selenium Retro'da ön talep toplanıyor!

Aşçıoglu, İstanbul Ataköy'deki ikinci projesi Selenium Retro için ön talep toplamaya başladı.Konut ve ofis olmak üzere iki farklı bloktan oluşan proje 1+1 modüler daire sistemiyle yatırımcılarına kullanım kolaylıkları sağlamayı hedefliyor.

Ataköy Selenium Retro projesinde ön talep süreci devam ediyor!

AŞÇIOĞLU, Ataköy'de inşa edeceği Selenium Retro projesi için ön talep toplamaya başladı. Proje, toplam 47 in 500 metrekare inşaat alanına sahip konut ve ofis olmak üzere iki farklı bloktan oluşacak.

Selenium X Haberi

Selenium X

Türkiye'yi ilk rezidans kavramıyla tanıştıran Aşçıoğlu Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu ile inşaat sektörünü, projelerini ve hedeflerini konuştuk... 


Devam eden projeleriniz ve bu yıl için yatırım planlarınızı öğrenebilir miyim? 

Şu an 3 projemiz var. Selenium Ataköy, Selenium Retro ve Selenium X. Adı henüz belli olmadığı için Selenium X diyoruz. Üçüyle birlikte aynı bölgede toplam 1.000 daire oluyor. Dolayısıyla o bölgeye konuşlandık. Planlarımız arasında, Sarıyer ve Bodrum projemiz var. Dubai'de Deyaar Grup'la Midtown projesini hayata geçireceğiz. Ortağımız Ortadoğu'nun en büyük oyuncularından birisi. 


 Midtown projesi hakkında bilgi alabilir miyim? 

435 bin metrekare inşaatı olan büyük bir proje. Benim asıl gayem; yabancı sermayeyi Türkiye'ye çekebilmek. Asıl dünyada iş gören Arap sermayesi. Türkiye'de niye olmasın... Var gibi gözüküyor ama bence yok. Olması gerekenin onda biri kadar...