26 / 04 / 2024

Selenium Yenibosna teslimleri ne zaman

Selenium Yenibosna teslimleri ne zaman

Dairelerin fiyatlarının metrekare bazında 6 bin 250 TL'den başlangıç gösterdiği Selenium Yenibosna satış ofisi bilgileri şöyle: Ataköy E-5 üzeri Bakırköy-İSTANBUL. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Luxera Yenibosna güncel fiyatlar!

Luxera Yenibosna projesi 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuyor. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan projee daireler 3+1 ve 4+1 olarak genişletilebiliyor...

Luxera Yenibosna açık adres!

2019 yılında daire teslimleri yapılacak olan Luxure Yenibosna projesinde daire ve ticari alanlara yer veriliyor. Projede yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor...

Karat 34 Yenibosna konut teslimleri!

Emlak Konut güvencesine sahip Karat 34 projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Karat 34 Yenibosna konut teslimleri ne zaman?

Karat 34 Yenibosna daire teslimleri!

İstanbul Yenibosna'da yükselen Karat 34 projesinde 60 ay vade farksız ödeme avantajı sunuluyor. Projede daireler 2018 yılının sonuna doğru teslim edilecek...

Yenibosna İstwest güncel fiyatlar!

Yenibosna İstwest güncel fiyatları 613 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstwest Yenibosna projesinde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Aşçıoğlu Selenium Retro satılık daire!

Yenibosna E-5 üzerinde hayata geçirilen Aşçıoğlu Selenium Retro satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Rezidans ve home ofis olmak üzere 2 bloktan oluşan proje Açıoğlu İnşaat imzasına sahip.

Selenium Retro Ataköy satış ofisi!

Selenium Retro Ataköy satış ofisi ile 0212 661 01 16 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Yenibosna E-5 üzerinde inşa edilen proje rezidans ve home ofis olmak üzere 2 bloktan oluşuyor.

Ataköy Selenium Retro Evleri!

Ataköy Selenium Retro Evleri Yenibosna E-5 üzerinde hayata geçiriliyor. Selenium Retro Evleri 2 blok halinde yükseliyor. Selenium Retro Evleri 'nde ön satış süreci başladı.

Ataköy Selenium Retro fiyat listesi!

Ataköy Selenium Retro fiyat listesi dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Ön satış süreci başlayan proje Yenibosna metrobüs durağına yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.

Ataköy Selenium Retro satılık!

Ataköy Selenium Retro satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı 13 Mayıs Çarşamba günü yapılacak olan proje Yenibosna metro istasyonuna yakın konumda yükseliyor.

Yenibosna Selenium Retro iletişim!

Yenibosna Selenium Retro iletişim için 0212 661 01 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Selenium Ataköy projesi ödemeleri!

E-5 Otoyolu üzerinde, Kültür Üniversitesi Yenibosna Kampüsü yanında inşa edilen Selenium Ataköy projesi ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Aşçıoğlu İnşaat tarafından yaşama geçirilene projede 300 adet daire bulunuyor...

Selenium Ataköy görselleri!

İstanbul Avrupa yakası Bakırköy ilçesine bağlı Ataköy bölgesinde inşa edilen Selenium Ataköy görselleri yayınlandı. Kültür Üniversitesi Yenibosna Kampüsü yanında inşa edilen proje 3 blok halinde yükseliyor...

Selenium Yenibosna teslimleri ne zaman Haberi

Selenium Yenibosna teslimleri ne zaman

Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Selenium Yenibosna satış ofisi bilgileri öncesinde projenin diğer bilgilerine geçelim.


Daire sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Selenium Ataköy projesi, İstanbul Ataköy'de konumlanıyor. Proje toplam 321 adet daireden meydana geliyor. 


Kültür Üniversitesi'nin Yenibosna Kampüsü yanında yaşama geçirilen Ataköy Selenium projesi, 72 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçiriliyor. 130 milyon TL yatırım bedeline sahip projede metrekare birim fiyatı 6 bin 250 TL'den başlıyor. 



Selenium Atakaöy Residence'ta; spor sahaları, fitness center, çok amaçlı stüdyo alanı, spa, pilates alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, yürüyüş alanı, yüzme havuzları, kütüphane, peyzaj alanları, depo alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla...