25 / 04 / 2024

selim sultan mahallesi karatay sosyal tesisleri ne zaman açılacak

selim sultan mahallesi karatay sosyal tesisleri ne zaman açılacak

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Konya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye olarak Karataylının sosyal ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla sosyal tesis inşaatı çalışmalarına hız verdiklerini söyledi...

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8653 ada, 1, 2, 3, 16 ve 19 parseller, Eyüp Sultan Mahallesi, 7559 ada, 15 parsel, Fatih Mahallesi, 6983 ada, 2 parsel ile Meclis Mahallesi, 12 ada, Park Tescilli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Sancaktepe Eyüpsultan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Eyüp Sultan Mahallesi, 8899 ada, 7 parselin batı komşuluğundaki bir kısım tescil harici alan ve 0 ada, park parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Eyüp Sultan Mahallesi, 7570 ada, 14 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi imar planı askıda!

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi 1635 parsel ile 1629 ve 1633 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Kocaeli Kartepe'de ''imar haksızlığı'' iddiası!

Kocaeli Kartepe ilçesi Acısu Yavuz Sultan Mahallesi Huzur Sokak’ta yaşayan bir vatandaş, Belediye'nin imar haksızlığı yaptığını iddia ederek, yasal yollara başvuracağını ifade etti.

MASKİ’den TOKİ Konutları açıklaması!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesindeki Selimşahlar Mahallesi’nde yer alan TOKİ konutlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Fatih Hatice Sultan Mahallesi imar planı askıda!

Fatih İlçesi, Hatice Sultan Mahallesi, 2523 ada, 10, 11, 12 ve 13 parseller ve kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Fatih Fatma Sultan Mahallesi imar tadilatı askıya çıktı!

Fatih İlçesi'ne bağlı Fatma Sultan Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin koruma amaçlı uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı..

Fatih Yavuz Sultan Selim Mahallesi imar planı askıda!

Fatih İlçesi'ne bağlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan askıya çıktı..

Fatih Fatma Sultan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından Fatih İlçesi, Fatma Sultan Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Manisa Hafsa Sultan Mahallesi'nde kentsel dönüşüme iptal!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda, Hafsa Sultan Mahallesi’nin kentsel dönüşüm projesi iptal edildi.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

selim sultan mahallesi karatay sosyal tesisleri ne zaman açılacak Haberi

selim sultan mahallesi karatay sosyal tesisleri ne zaman açılacak


Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, ilçe genelinde yaptığı çalışmalar kapsamında 2014 yılı içerisinde Selim Sultan Mahallesine Sosyal Tesis kazandırıyor.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye olarak Karataylının sosyal ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla sosyal tesis inşaatı çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Amaçlarının biraz daha sosyal içerikli projeleri hayata kazandırmak olduğunu belirten Hançerli, ilçe genelinde sosyal tesislere önem verdiklerinin altını çizdi. Başkan Hançerli, Selim Sultan Mahallesinde hizmet veren spor tesisleri alanı içerisine kazandırılacak bin 300 metrekarelik sosyal tesiste düğün salonu, muhtar odası, emekli konağı, soyunma odaları, dinlenme alanı, internet salonu ve dükkanlar bulunacağını söyledi. Tesisin çok geniş yelpazede Karataylılara hizmet vereceğini kaydeden Hançerli, Karatay’ın her köşesine aynı ölçüde hizmet gittiğini vurguladı.


Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçeye kazandırılan sosyal tesislerin...