25 / 04 / 2024

Selimoğlu Businist Office projesi

Selimoğlu Businist Office projesi

Selimoğlu Businist Office projesi, İstanbul Avrupa yakası Şişli ilçesine bağlı Levent'te konumlanıyor. SVR Gayrimenkul imzası taşıyan projede metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlıyor...

Selimoğlu Group'tan Arap yatırımcıya 400 milyon dolarlık satış!

Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48’sine Arap yatırımcı talip olmuştu. Aldığımız son duyumlara göre Selimoğlu Group Fikirtepe, Bağdat Caddesi ve Çengelköy Park Evleri projeleriyle birlikte şirket hisselerinin satışını da gerçekleştirdi.

Selimoğlu Group'a Pana Yapı ortak oldu!

İnşaat sektöründe 53 yıllık bir tecrübeye sahip olan Selimoğlu Group, gerçekleştirdiği projeler ile yatırımcısına kazanç sağlarken, kurduğu güçlü ortaklıklar ile de yatırımcısına güven, kazanç ve prestij kazandırıyor.

Selimoğlu Group hisselerine Pana Yapı talip oldu!

Brooklyn Park, Brooklyn Life, Çengelköy Park Evleri, Kartal Eagle, Bağdat Caddesi'nde, Çeşme'de çok sayıda projeye imzasını atan Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48'sine, Arap yatırımcı ve Pana Yapı talip oldu.

Pana Yapı, Selimoğlu Group'un yüzde 48 hissesine talip oldu!

Brooklyn Park, Brooklyn Life, Çengelköy Park Evleri, Kartal Eagle, Bağdat Caddesi’nde 6 farklı, Çeşme’de çok sayıda projeye imzasını atan Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48’sine, Arap yatırımcı ve Pana Yapı talip oldu.

Demirbaş Selimoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirbaş Selimoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Pendik'te, 12 Mart 2015'te Erol Selimoğlu, Sefa Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Selimoğlu ve Sevgili İnşaat'a Fikirtepe'de anlaşma uyarısı!

Fikirtepe'de aynı adada farklı oranlarda anlaşma yapan Selimoğlu Group ve Sevgili İnşaat firmaları il müdürlüğüne davet edildi. Eğer firmalar ortak yapım ya da birbiriyle devir yapmazsa, kamulaştırma yapılacağı konusunda uyarıldı...

Selimoğlu Çengelköy Park Evleri'ndeki rezidansların yüzde 70'i satıldı!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nin satış süreci hızla ilerliyor.Çengelköy Park Evleri’nde rezidansların yüzde 70’i satıldı.

Hızır Selimoğlu'ndan ihtarnamelere cevap!

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Fikirtepe'de Sevgili Yapı ile birlikte bulunduğu ada sakinlerinin ihtarnamelerine cevap verdi. Selimoğlu yazılı açıklamasında, "Selimoğlu Group olarak Fikirtepe'de çözümsüzlük tarafı olmayacağız" dedi.

Fikirtepeli'den Selimoğlu Grup ve Sevgili Yapı'ya ihtarname!

Fikirtepe kentsel dönüşüm alanında 33. Ada üzerinde tüm hak sahipleriyle anlaşan Selimoğlu Grup ve Sevgili Yapı'ya hak sahiplerinden kentsel dönüşememe ihtarnamesi çekildi. Firmalar, 30 aydır faaliyetsizlikle hak sahiplerini zarara uğratmakla suçlanıyor.

Businist Office Fikirtepe fiyat!

Businist Office Fikirtepe fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen Businist Office projesi toplam 393 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana geliyor...

Businist Office Fikirtepe ödeme koşulları!

Businist Office Fikirtepe ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Projedeki dükkanların büyüklükleri 60 metrekare ile 380 metrekare arasında, ofislerin büyüklükleri ise 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiyor...

Fikirtepe Businist Office ulaşım bilgileri!

Fikirtepe Businist Office ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. İstanbul Anadolu yakasında Fikirtepe'de yer alan Businist Office toplam 393 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana geliyor...

Fikirtepe Businist Office adres!

Fikirtepe Businist Office adres bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Projedeki dükkanların büyüklükleri 60 metrekare ile 380 metrekare, ofislerin alan büyüklükleri 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiyor.

Selimoğlu Businist Office projesi Haberi

Selimoğlu Businist Office projesi

Selimoğlu Businist Office projesi, Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın konumlanıyor. 2 etabın bulunduğu projede 393 adet ofis ve 22 adet dükkan yer alıyor. 


Selimoğlu Businist Office ödeme planı!


Selimoğlu Businist Office ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. 


Selimoğlu Businist Office projesi, Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığıyla kurulan SVR Grup imzasıyla yaşama geçiriliyor. Yatırım bedeli 500 milyon TL olarak belirlenen projede satış süreci devam ediyor. 



Dükkanların 60 metrekare ile 380 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Selimoğlu Businist Office fiyatları metrekaresi 4 bin dolardan başlayıp, 6 bin dolara kadar yükseliyor. 


Ofis teslimlerinin  2016 yılının ilk çeyreği içerisinde gerçekleşeceği Selimoğlu Businist Office projesi, İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor. 3 bloktan oluşan projede ofis alanları 45 metrekare ile 320 metrekare...