23 / 04 / 2024

Selimoğlu Group ve Pana Yapı'dan Bağdat Caddesi’ne kentsel dönüşüm projesi!

Selimoğlu Group ve Pana Yapı'dan Bağdat Caddesi’ne kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye’de ürettiği nitelikli projeler ve lüks yapılarla öne çıkan Selimoğlu Group, Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da nam yapan bir marka.



Türkiye’de ürettiği nitelikli projeler ve lüks yapılarla öne çıkan Selimoğlu Group, Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da nam yapan bir marka. 53 yıldan bu yana Bağdat Caddesi’nde ürettiği lüks konutlar ile tüketicilerin gönlünde yer edinen Selimoğlu, Cadde’deki kentsel dönüşüm çalışmalarında da adından söz ettiriyor. Cadde’de dönüşüme imza atan şirket, eski binaları yenileyerek depreme karşı dayanıklı,  modern teknolojilerle üretilmiş, otoparkı , yeşil alanları ve sosyal alanları ile fark yaratan yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor...


İnşaat sektörünün 53 yıllık markası Selimoğlu, Bağdat Caddesi’nde inşa ettiği lüks konutlar ile Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da anılıyor. Pana Yapı A.Ş. ile ortak olan Selimoğlu Group var olan projelerine yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor. Kentsel dönüşüm kapsamında Bağdat Caddesi’nde lüks dönüşüm yapan şirket, Cadde’de otoparklı, yeşil alanlı, depreme dayanıklı, sosyal alanları bulunan yeni yapılar inşa ederek insanlara daha modern bir yaşam sunuyor.


 

Kaliteli ve güvenli yaşam alanları sunuyor...

Selimoğlu Group tarafından Bağdat Caddesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi,13 katlı bir binada 22 daireden oluşurken, yeşil alanları, kapalı otoparkı ve yüksek inşaat kalitesi ile maliklere ve projeden konut alacaklara kaliteli, modern ve depreme karşı daha güvenli bir yaşam sunuyor.

 

Bağdat Caddesi’ne mimarisi ile değer katacak olan proje, 135 m2 ile 170 m2 arasında değişen konutlardan oluşurken, lansmana özel 1 milyon 550 bin liradan başlıyor. Projenin bir yıl sonra 2016 Haziran ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Selimoğlu Group olarak var olan projelerine yenilerini ekleyerek yollarına devam ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Yalçın şunları söylüyor:“Selimoğlu Group olarak Pana Yapı ortaklığı ile güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Var olan projelere yenilerini ekliyoruz. Bundan sonra da Selimoğlu’nun kalitesi ve sektördeki fark yaratan konumu yeni projelerle taçlandırılmaya devam edecek. Bağdat Caddesi’nde yaptığımız bu kentsel dönüşüm projesi ile de Cadde’nin en özel ve en iddialı yapılarından birini inşa edeceğiz. Maliklerimiz ve projemizden konut alacak olanlara modern inşaat teknolojileri ile harmanladığımız lüksü  sunuyoruz.”



En değerli lokasyonlarda konumlanıyor

Selimoğlu Group, geliştirdiği nitelikli projelerle kalitesini her geçen yıl daha da ileri  taşırken, Bağdat Caddesi'ndeki ve Fikirtepe'deki projeleri sürüyor. Fikirtepe'de gerçekleştirdiği Brooklyn Park projesi ise hızla ilerliyor.Grup, İstanbul’un en değerli lokasyonlarında geliştirdiği projeleri ile inşaat sektöründe öne çıkıyor.Projelerini e özel lokasyonlara konumlandırıp en kaliteli ürünler ile son teknolojileri kullanarak üretim yapan Selimoğlu Group, Bağdat Caddesi’nin bugünkü   nitelikli özelliğini kazanmasında önemli bir yere sahip.


Geri Dön