24 / 04 / 2024

selimoğlu grup çengelköy

selimoğlu grup çengelköy

Demirland İnşaat ve Selimoğlu Group'un hayata geçireceği Çengelköy Park Evleri 'nde fiyatlar 3 bin dolardan başlıyor, proje rezidans, villa ve mini çarşıdan meydana geliyor

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı!

Sadıkoğlu Holding tarafından Çengelköy’ün merkezine yükselen Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Sadıkoğlu Konutları ne kadar? Sadıkoğlu Konutları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Sadıkoğlu Holding, Çengelköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nda ön talep süreci başladı. İşte Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ile ilgili merak edilenler... 

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat!

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi ve proje detayları...

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Erkan Küç tarafından kuruldu.

Nidapark Çengelköy satışta! 

Gayrimenkul sektöründe başarılı işlere imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul bir süredir ön talep toplayan Nidapark Çengelköy Projesi için satış sürecini başlattı.

Nidapark Çengelköy'ün temeli atıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından 1 milyar TL yatırımla hayata geçirilen Nidapark Çengelköy konut projesinin temeli atıldı. 

Nidapark Çengelköy’de ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı!

Tahincioğlu güvencesiyle İstanbul Çengelköy’de yükselen Nidapark Çengelköy projesinde ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı sunuluyor...

Nidapark Çengelköy nerede? Nidapark Çengelköy konum!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nidapark Çengelköy nerede? İşte Nidapark Çengelköy konum bilgisi...

Nidapark Çengelköy ön satışta!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselecek olan Nidapark Çengelköy projesi yüzde 5 indirim fırsatıyla ön satışa çıktı.

Nidapark Çengelköy'de ön talep için son günler!

Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle inşa edilen Nidapark Çengelköy projesinde ön talep fırsatından yararlanmak için son günler...

selimoğlu grup çengelköy Haberi

selimoğlu grup çengelköy

Demirland İnşaat ve Selimoğlu Group tarafından Çengelköy'de 65 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek olan Çengelköy Park Evleri'nde villa, rezidans ve mini çarşı bulunacak.


Çengelköy Nato Yolu üzerinde yer alan projede 83 rezidans daire, 89 villa ve mini çarşı olması planlanıyor. Çengelköy Park Evleri 'nin anahtar teslimleri  24 ay sonra gerçekleşecek.


Demirland-Selimoğlu Group Çengelköy Park Evleri 'nde yer alan rezidanslar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. 


Çengelköy Park Evleri'nde metrekare birim fiyatı 3 bin dolar ile 4 bin 500 dolar arasında değişiyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler tapu teslimleri sırasında banka kredisi kullanabiliyor.


www.cengelkoypark.com

www.selimoglugroup.com

www.demirland.com

Bilgi Tel: 444 2 866  - 0216 651 37 94

Ceren...