25 / 04 / 2024

Selka-NSK

Selka-NSK

Selka-NSK ortaklığıyla yükselen The Mandarins Acıbadem Projesi İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde yükselecek. İşte The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri...

Selka NSK Fikirtepe'de yıkıma başladı!

Fikirtepe'de imza sayısını yüzde 100 tamamlayan Selka NSK boşaltılan binaların diğer komşulara zarar vermemesi için seri bir şekilde yıkıma başladı, Selka NSK yaz aylarında hafriyat çalışmalarını bitirmeyi hedefliyor...

Constreta İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Constreta İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta 36 bin TL sermaye bedeli ile Arturas Ladınskıs, Jolanta Sadbarıene, Neringa Bıelıauskıene ve Rınardas Goda ortaklığında kuruldu.

Ikm Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ikm Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ivan Konstantın Mırınskı tarafından kuruldu.

Br Group Tekne İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Br Group Tekne İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Aleksandr Boev-Pokrovskıı, Cenap Özyurt ve Marına Rubınskıkh ortaklığında kuruldu.

Selka Hafriyat İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selka Hafriyat İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mert Selimoğlu tarafından kuruldu.

The Mandarins Limited Acıbadem ev fiyatları!

The Mandarins Limited Acıbadem ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Selka NSK İnşaat imzası yaşıyan proje metro ve metrobüse 200 metre yakınlıkta bulunuyor.

The Mandarins Limited Acıbadem satılık!

The Mandarins Limited Acıbadem satılık daire fiyatları 425 bin TL'den başlıyor. 2018 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülen proje Selka NSK İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

The Mandarins Limited Acıbadem fiyatları!

Selka-NSK Ortaklığı tarafından yükselen proje toplam 525 adet bağımsız üniteden oluşuyor. The Mandarins Limited Acıbadem fiyatları 1+1 evler 425 bin TL ile 680 bin TL'den başlıyor.

Selka NSK İnşaat The Mandarins Acıbadem satılık!

Selka NSK İnşaat The Mandarins Acıbadem satılık daire fiyatları 425 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılı Mayıs ayında yapılacağı projede 1+1'den 5+1 dublekse kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.

The Mandarins Limited Acıbadem projesinde 30 ay 0 faiz fırsatı!

The Mandarins Limited Acıbadem projesinde 30 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Selka NSK İnşaat projesi The Mandarins Limited Acıbadem'de fiyatlar 425 bin TL'den başlıyor...

The Mandarins Acıbadem satış fiyatları!

The Mandarins Acıbadem satış fiyatları 425 bin TL'den başlıyor. Selka NSK İnşaat'ın The Mandarins Acıbadem projesinde 30 ay sıfır faizle ödeme seçeneği sunuluyor...

The Mandarins Limited Acıbadem fiyat listesi!

The Mandarins Limited Acıbadem fiyat listesi dairelerin alanları ve konumlarına göre değişiyor. Selka NSK İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ön talep toplanıyor.

The Mandarins Acıbadem projesinde paylaşım!

Selka - Nsk '' The Mandarins Acıbadem '' projesinin Çarşamba günü bağımsız bölüm paylaşımları yapıldı. Selka - Nsk da noter ve Spk lisanlı firma huzurunda kura çekilişli bağımsız bölüm paylaşımı yapıldı.

Selka NSK Fikirtepe projesinde statik belge onayını aldı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Selka NSK'dan Fikirtepe'de bir ilk. Bakanlıktan sonra zorunlu olmasa bile İTÜ'den de statik belge onayını aldı. Vatandaş satın alacağı daireleri gezerek ve net büyüklüğünü görerek satın alabilecek.

Selka-NSK Haberi

Selka-NSK

The Mandarins Acıbadem Kadıköy Rezidans projesinde daire tipleri 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı şekilde tasarlandı.  Proje Selka-NSK tarafından yükselecek.


The Mandarins Acıbadem Kadıköy projesinde daire satışları Aralık ayının ilk haftasında başlaması planlanıyor. Projenin 1. etabında 525 adet bağımsız ünite bulunuyor.


The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri olarak telefon numarası 0216 360 06 26. Projenin ön talep dönemi devam ediyor.


The Mandarins Acıbadem projesinde sosyal donatıları alanları olarak sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, lobiler, fitness, yaz kış kullanılabilir ısıtmalı yüzme havuzları bulunacak.


The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri

Tel: 0216 360 06 26 

www.themandarins.com.tr

Ayşe Büşra...