18 / 04 / 2024

Selma Ergeç ulus

Selma Ergeç ulus

Star TV'deki Gönül İşleri'nde oynayan Selma Ergeç ile 1,5 yıldır aşk yaşadığı Can Yayınları'nın sahibi Can Öz evlilik kararı aldı. İlk adım olarak da Ulus'ta bir ev tutup dekore ettiler.

Ulus İtfaiye Meydanı Camisi açılış için gün sayıyor!

Başkentte, "İtfaiye Meydanı" olarak da bilinen Ulus Erbakan Meydanı'nda 4 yıl önce yapımına başlanılan, 7 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği Ulus İtfaiye Meydanı Camisi'nin açılmasına sayılı günler kaldı.

Ankara Ulus'a 2 yeraltı tüneli geliyor!

Ankara Ulus’ta trafiğin yer altına alınarak, meydanın yayalaştırılması projesi için çalışmalar başlatıldı. Ön hazırlığının yapılmasının ardından projeye ilk kazma vurulacak.

Ulus Meydanı ve Çevre Düzenleme Projesi'nde son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ulus Meydanı ve Çevre Düzenleme Ulaşım Projesi”nin ön hazırlığının yapılması için Belediye Meclisi’nden yetki aldı.

Bartın Ulus’ta 321 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından projelendirilen, Bartın’ın Ulus İlçesi’ndeki 321 adet yeni konut için hak sahipliği belirleme kurası bugün çekildi.

Ankara Ulus’taki 17 bina yıkıldı!

Ankara Valiliği tarafından OHAL nedeniyle Ulus’taki 17 bina yıkıldı. Binaların yıkımı, kamu düzeninin ve esenliğinin sağlanması amacıyla yıkıldı.

TOKİ Bartın Ulus Konutları'nın kurası 8 Mart'ta!

TOKİ tarafından Bartın Ulus'a 321 konut inşa ediliyor. Konutların kurası 8 Mart 2017 günü gerçekleşecek.

Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek!

Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşüme odaklandı. Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek.

Çekmeköy Ulus Pazarı 11 Şubat'ta açılacak!

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın 11 Şubat cumartesi gününden itibaren kapalı pazar alanında açılması kararlaştırıldı.

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın kira ücreti tartışma yarattı!

Çekmeköy'de cumartesi günleri kurulan Ulus Pazarı esnafı, belediye tarafından yeni yapılan kapalı alana alınmak isteniyor. Alanın çok dar ve kiralama ücretlerini yüksek olduğu için buraya taşınmak istemeyen pazarcılar eylem yaptı.

Çekmeköy’deki Ulus Pazarı AVM'ye mi taşınıyor?

İstanbul Çekmeköy’deki Ulus Pazarı’nın Pazar alanına inşa edilen AVM’ye taşınmak isteniyor. Tezgah açmak için gelen pazarcılar polis ve çevik kuvvet ekipleri tarafından alana alınmadı.

Ankara Ulus'taki pavyonlar kapatılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ulus’taki pavyonlardan çok acayip şikayetler geliyor. Zaten orada kamulaştırma faaliyetleri devam ediyor. Özellikle bizim yeni bir projemiz var; Çankırı Caddesi’ni kamulaştıracağız. Bu konuda hükümetimiz bize kaynak sağlayacak" dedi.

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın yerine okul yapılacak!

Çekmeköy’de cumartesi günleri kurulan Çekmeköy Ulus Pazarı, 21 Ocak tarihinden itibaren kendi gününde yeni adresinde açılacak. Eski pazar alanının yerine ise okul yapılacak.

Ankara Ulus Tarihi Kent Merkezi imar planına bariyer engeli!

Büyükşehir Belediyesi’nin Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi’ne ilişkin ‘1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’ Ankara 7. İdare Mahkemesi’nin aldığı kararla iptal edildi.

Selma Ergeç ulus Haberi

Selma Ergeç ulus

Star TV'deki Gönül İşleri'nde oynayan Selma Ergeç ile 1,5 yıldır aşk yaşadığı Can Yayınları'nın sahibi Can Öz evlilik kararı aldı.


Posta'nın haberine göre sevgililer dizinin Haziran'daki sezon finalinin hemen ardından nikah masasına oturacak.


İlk adım olarak da Ulus'ta bir ev tutup dekore...