25 / 04 / 2024

Selman Yurdakul

Selman Yurdakul

Uzun yıllar birçok markalı konut projesinde profesyonel üst düzey yöneticilik yapan Selman Yurdakul; İnşaat sektörüne özel danışmanlık şirketi ile faaliyetlerine hızla başladı.

Yabancıya konut satışları ile ilgili kritik açıklama: Yine Türkiye'ye dönecekler...

Good Invest Devran Broker’ı Veysel Yurdakul, ülke genelinde son aylarda yabancıya konut satışındaki düşüşlerde çeşitli nedenlerinin olduğunu söyleyerek '' Alıcı olarak  yine Türkiye’ye döneceğini düşünüyorum” dedi.

Kral Selman'a Koç Holding önerileri! 

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Fenerbahçe - Galatasaray arasındaki Süper Kupa finalinin oynanamaması  sosyal medyada da konu geniş yer tuttu. X'te 27,7 bin takipçili bir hesaptan Kral Selman'a Ali Koç'un şirketleri ile ilgili çarpıcı bir öneri geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yurdakul Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yurdakul Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şİşli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selman Yurdakul tarafından kuruldu.

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Yurdakul tarafından kuruldu.

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bozdağ tarafından kuruldu.

Arbol Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Arbol Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selman Ulukan tarafından kuruldu.

Selta Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selta Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Demir, Selman Demir ve Tayyip Demir ortaklığında kuruldu.

Ova Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ova Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Selman Eroğlu tarafından kuruldu.

Soor Design İnşaat Reklam Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Soor Design İnşaat Reklam Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Oruç ve Hüseyin Apaydın ortaklığında kuruldu.

Antalya'da satılan her 4 konuttan 1'ini yabancılar aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, Antalya'da 2022 yılında satılan 80 bin 459 adet konutun 21 bin 860'ını yabancıların aldığını dile getirerek, satılan bu konutların yüzde 40'ını Rusların aldığını dile getirdi.

Helmann'dan 4 yeni proje geliyor! O illerdeki projeler için düğmeye basılıyor! 

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, 2023 yılında yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerine dikkat çekti. Selman Özgün, 2023 için 4 yeni proje müjdesi verdi. İşte ayrıntılar...

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Yurdakul İskele Ve Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurdakul İskele Ve Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Yurdakul ve Muhammet Yurdakul ortaklığında kuruldu.

Selman Yurdakul Haberi

Selman Yurdakul

2005 yılına kadar aydınlatma sektöründe aydınlatma projeleri satışı gerçekleştiren Selman Yurdakul,2005 Yılında Sinpaş GYO bünyesinde gayrimenkul sektörüne geçti. 10 yıl boyunca Sinpaş GYO bünyesinde İstanbul Bursa ve Ankara projelerinde satış ve pazarlama yöneticiliği üzerine görev yaptı. 2014-2016 yılları arasında Torunlar GYO Satış Pazarlama Direktörlüğü ve Genel Müdür Yardımcısına vekaleten çalıştığı süre boyunca İcra kurulu Üyeliği görevinde bulundu.

Bu süre içerisinde yılın en iyi dönüşüm projesi seçilen 2 milyar TL yatırım tutarındaki 5.Levent projesi ve 2.1 milyar TL ekspertiz değeri olan konut ofis ve ticari alanları bünyesinde bulunduran Torun Center projesi ve Torunlar GYO tüm projelerinin satış ve pazarlamasının başında görev aldı. 2016 yılında Özak GYO satış Pazarlama direktörlüğü görevinde bulundu. Özak GYO bünyesinde yer alan hasılat paylaşımı 4.2 milyar TL...